ELLE loves bijuteriile CASIANI

Prin intermediul unei bijuterii CASIANI, povestea casei continuă cu povestea ta: o piatră zodiacală, comemorarea unui moment special, o bijuterie de care te-ai îndrăgostit sau un cadou pe care îl dăruiești unei persoane deosebite.

ELLE loves bijuteriile CASIANI

Fie că dorești să cumperi ceva nou sau să creezi ceva unic, CASIANI este alături de tine. Bijuteria pe care o porți sau pe care o vei oferi este un simbol de iubire etern, ce va rămâne de la o generație la alta și va spune povestea mai departe.

Toate colecțiile de bijuterii CASIANI cuceresc prin stilul unic, design impresionant al pieselor și pietrele prețioase de cea mai bună calitate, spunând o poveste prețioasă cu care fiecare dintre noi rezonează.

Din varietatea largă de bijuterii din aur CASIANI, reunite în colecții cu diverse teme inspiraționale, echipa ELLE a făcut o selecție a preferatelor sale, selecție care să te inspire în alegerea bijuteriei care te reprezintă.


Eleganți și aparte, cerceii lungi CASIANI ABSOLUTE cu Lapis Lazulli și Smarald, prezintă două smaralde, două discuri de 10mm din lapis lazulli și două discuri de 25mm din lapis lazulli natural, încastrate în aur galben de 18k.

Inelul CASIANI DIAMONDS din aur alb de 18k este o bijuterie deosebită, elegantă, care cu siguranță se face remarcată. Prezintă ca și piatră centrală un diamant cu tăietura inimă (G/SI1 – cerificat GIA) de 1.01 ct., alături de diamante albe cu tăietura rotundă însumând 1.0722 ct.

Brățara CASIANI TIMELESS cu Smaralde și Diamante este o bijuterie elegantă, remarcabilă, realizată în aur alb de 18k în care sunt montate smaralde cu tăietură rotundă (5 ct.) și diamante cu tăietură rotundă totalizând 1.275 ct.

Eleganți și sofisticați, cerceii CASIANI GALA cu Cuarț, Smaralde și Diamante din aur roz de 18k prezintă ca și pietre centrale, două pietre cuarț fumuriu de 13.14 ct cu tăietură octogon) alături de 4 smaralde (2+2) în formă de pară cu o greutate totală de 2.31 ct. și diamante șampanie cu tăietură rotundă de diferite marimi, cu un total de 2.819 ct.
CONȚINUT VIDEO ELLE

Pandantivul CASIANI ABSOLUTE cu Onix și Smaralde este o bijuterie elegantă, prezentând două smaralde și un disc de 15mm din onix natural, încastrat în aur galben de 18k

Aparte și lucrați cu minutiozitate, cerceii CASIANI TANDEM cu Rubine și Diamante sunt alcătuiți fiecare din două sticle de safir cu diametrul de 18mm, sigilate de un cerc de aur roz de 18k, în interiorul astfel creat fiind prezentate rubine de diferite forme și mărimi în liberă mișcare. Două diamante totalizând 0.03ct sunt încastrate în partea superioară.

Inelul CASIANI PERLA cu Perlă si Diamante din aur alb de 18k este o bijuterie cu adevărat impresionantă. Prezintă o perlă neagră (South Sea) spectaculoasă de 30.15 ct. și diamante albe însumând 0.986 ct.

Brățara CASIANI GALA cu Smaralde, Safire și Diamante este o bijuterie spectaculoasă și elegantă, realizată în aur alb de 18k în care sunt montate smaralde (42.36 ct.), safire roz (4.18 ct.) și diamante cu tăietură rotundă totalizând 2.46 ct.

Inelul CASIANI DIAMONDS din aur alb de 18k este o bijuterie unică, elegantă și care atrage toate privirile. Prezintă ca și piatră centrală un diamant galben cu tăietură radiant de 0.26 ct. înconjurat de diamante galbene cu tăietură rotundă însumând 0.15 ct. și diamante albe (0.54 ct.)

Pandantivul CASIANI TANDEM cu Safire și Diamante este o bijuterie specială, lucrată cu minuțiozitate: un pandantiv mobil alcătuit din două sticle de safir cu diametrul de 20mm sigilate de un cerc de aur galben de 18k, în interiorul astfel creat fiind prezentate safire albastre de diferite forme și mărimi în liberă mișcare. Două diamante totalizând 0.04ct sunt încastrate pe ambele fețe ale agățătorii.

Cu un design aparte, Colierul CASIANI GEMMA este realizat în aur galben de 14k cu rubine și diamante.

Colierul CASIANI PERLA cu Perle baroc este o bijuterie elegantă și stylish. Este realizat în aur alb de 18k în care sunt montate perle naturale albe și galbene totalizând 329.4 ct.

Bijuteriile CASIANI sunt disponibile pe www.casiani.ro și în showroom-ul din Strada Londra nr.22, Sector 1, București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro