CASIANI, povestea noului brand de bijuterii de care te vei îndrăgosti

Atunci când vorbim despre bijuterii cu adevărat speciale, CASIANI este brandul care ne vine imediat în minte.

CASIANI, povestea noului brand de bijuterii de care te vei îndrăgosti

O bijuterie prețioasă te face să te simți specială, cu atât mai mult dacă poartă semnătura casei CASIANI, nume sinonim cu un design unic al pieselor și pietrele prețioase de cea mai bună calitate folosite pentru realizarea bijuteriilor.

CASIANI este o afacere de familie, animată de valori precum integritate, perseverență și pasiune. Convingerea CASIANI este că integritatea stă la baza tuturor relațiilor profunde, de lungă durată. Fie că este vorba de partenerii de afaceri sau de angajați, atenția și prețuirea este îndreptată către toți cei alături de care acest brand își construiește destinul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fiecare dintre creațiile CASIANI este însuflețită de povești trăite cu intensitate, iar sursele de inspirație se găsesc pretutindeni, în locuri speciale, în sclipirile din ochii oamenilor din jur, în poveștile spuse de artiști și creatori, sau în atingerea delicată a unui sentiment.

În căutarea unei pietre prețioase deosebite, cei de la CASIANI se aventurează prin locuri îndepărtate și nemaivăzute. O urmăresc cu tenacitate, fie până la intrarea ascunsă de junglă a unei mine, unde lucrează cot la cot cu localnicii, fie până într-o piață tradițională izolată, unde petrec zile întregi înarmați cu răbdare în negocieri țesute parcă de firul Ariadnei pentru a obține prețul corect.

Odată obținute cele mai frumoase pietre, începe procesul de creație, încercând astfel să spună povestea pietrei într-un mod care să vorbească despre viață. Ce altă călăuză mai bună ar putea să aibă deci, decât pasiunea?

CONȚINUT VIDEO ELLE

De la primele idei și schițe, la provocările etapelor de fabricare din atelierele familiei din Jaipur și Bangkok, până ajung să țină în mâini bijuteria, rodul final al tuturor strădaniilor, satisfacția nu încape în cuvinte. Entuziasmul este mereu la fel ca prima oară pentru că fiecare piesă este unică, inimitabilă!

Bucuria devine deplină atunci când fiecare bijuterie își găsește strălucirea și în ochii noilor proprietari. Acesta este momentul în care, prin intermediul unei bijuterii CASIANI, povestea casei continuă cu povestea ta: o piatră zodiacală, comemorarea unui moment special, o bijuterie de care te-ai îndrăgostit sau un cadou pe care îl dăruiești unei persoane deosebite.

Fie că dorești să cumperi ceva nou sau să creezi ceva unic, CASIANI este alături de tine. Bijuteria pe care o porți sau pe care o vei oferi este un simbol de iubire etern, ce va rămâne de la o generație la alta și va spune povestea mai departe.

Bijuteriile CASIANI sunt disponibile pe www.casiani.ro și în showroom-ul din Strada Londra nr.22, Sector 1, București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari