Q&A cu Maurice Munteanu – Episodul #1 (VIDEO)

Maurice iti da cateva sugestii pentru o tinuta fresh pentru balul de absolvire!

Q&A cu Maurice Munteanu - Episodul #1 (VIDEO)

Cum poti sa ai o tinuta fresh pentru balul de absolvire a liceului? Maurice Munteau, Fashion Editorul Elle, iti da cateva sugestii pentru o tinuta stylish!

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Bianca, 18 ani, bal de absolvire in vara. Teoretic, cea mai simpla chestie pe care o poti face la un bal de absolvire e sa te imbraci in regina sau in printesa sau in ceva de genul asta, intr-un fel de Rapunzel contemporana.
Sfatul meu este sa renunti la rochiile foarte lungi, la chestiile previzibile si sa porti o piesa din jeans – de ce nu – deconstruita. Am o varianta pentru tine, Bianca.
O rochie cu umerii goi, cu maneci, din jeans, scurta, accesorizata, o rochie care mi se pare super fresh, super actuala si, de ce nu, super sexy, pe care o poti purta – de dragul mixului si de dragul combinatiei – nu cu o pereche de pantofi cu tocuri foarte inalte, cum te-ai gandi, ci cu o pereche de pantofi retro, de inspiratie 50s. Si sa nu iei in calcul faptul ca s-ar putea sa-ti scrie sau sa-ti spuna sau habar n-am, sa auzi tot felul de chestii de genul „trebuia sa porti tocuri, nu esti sexy'.Mie mi se pare, Bianca, ca asa o sa fii super, super sexy, super, super stylish si super, super fashion.
Si daca iti doresti un accesoriu care sa incununeze aceasta zi speciala din viata ta, balul de absolvire, iti propun sa iei un accesoriu la fel de imprevizibil – din punctul meu de vedere, cel putin – adica o coroana.
Nici macar nu trebuie sa te coafezi foarte tare pentru asta, e suficient sa fii, nu stiu, spalata pe cap, proaspat, parul intins cu foehn-ul, la perie eventual, ciufulit messy-nessy chic, coroana asta, rochia din jeans, pantofii astia, ai plecat si o sa fii superba. Ciao, Bianca!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video