Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu au încercat noile modele de pantofi COZMO de la ECCO

Redescoperă un model iconic ECCO!

Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu au încercat noile modele de pantofi COZMO de la ECCO

În magazinul ECCO, Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu au încercat noile modele de pantofi COZMO de la ECCO și au vorbit pe larg despre beneficiile acestora, special proiectate pentru a oferi o experiență confortabilă de mers, fiind ideale pentru sezonul estival, de dimineață până seara.

Sandalele ECCO COZMO sunt modele universale realizate din piele premium moale, piele întoarsă ECCO și au la bază tehnologia patentată FLUIDFORM™ pentru un plus de confort și flexibilitate, astfel că le poți purta indiferent de ocazie, atât atunci când este vorba despre activitățile de zi cu zi, cât și în vacanță.

„Cea mai importantă și cea mai utilă informație pe care trebuie să o rețineți legată de încălțările ECCO COZMO este faptul că sunt confortabile”, a declarat Maurice Munteanu, Fashion Editor ELLE.

Modelul ECCO COZMO are talpa din PU direct injectată pe calapod, fiind ultra confortabilă, ușoară și flexibilă și, datorită sistemului de închidere cu barete din piele, te poți bucura de o potrivire personalizată. În plus, căptușeala și branțul din piele întoarsă asigură confort desăvârșit.

„Aș purta acest model inclusiv cu o rochie lungă, din pânză, o rochie cămașă lungă până în pământ. Dar și cu o pereche de pantaloni scurți. Îmi place foarte mult culoarea, dar și pielea lăcuită. Merge și cu bleumarin, și cu bej, cu negru, culori puternice”, spune Domnica Mărgescu, Fashion Director ELLE România.

Descoperă toate culorile disponibile pentru modelul ECCO COZMO pe ecco-shoes.ro și bucură-te de un confort desăvârșit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video