Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai. Cum arată rochia de mireasă purtată de vedetă

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Dubai.

Mădălina Pamfile s-a căsătorit. Evenimentul a avut loc în secret, în Dubai, iar vedeta a făcut mai multe declarații despre acest moment important din viața ei. Ea și partenerul ei de viață formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună doi copii. Mădălina Pamfile a mai fost căsătorită în trecut, timp de doi ani, cu Alin Bruno, însă în anul 2017 s-au despărțit.

Anunțul conform căruia Mădălina Pamfile s-a căsătorit a fost făcut chiar de către vedetă, care a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini superbe de la ceremonia care a avut loc în Dubai, pe un iaht, fotografii pe care le poți vedea în galeria de mai sus. Pentru ocazia aceasta specială, Mădălina Pamfile a purtat o rochie albă, lungă, cu umerii goi.

Mădălina Pamfile a făcut și primele declarații despre evenimentul din Dubai. Vedeta și partenerul ei de viață s-au căsătorit civil, după șase ani de relație și amândoi și-au dorit să aibă parte de o ceremonie discretă. Ea a mai spus faptul că n-au planificat acest moment cu multă vreme înainte. 

„A fost foarte frumos, petrecerea încă continuă. Petrecerea a avut loc pe barcă, nu a fost ceva încărcat. Nu au fost foarte mulți (nr. invitați). A fost cununie civilă și am făcut-o pe barcă, a fost ceva restrâns, să ne bucurăm de moment. În ultima perioadă am ales Dubaiul, fetelor le place Dubaiul și se bucură de vremea de aici. Nu am ales cu mult timp înainte data evenimentului, totul a fost pe repede înainte și a ieșit neașteptat de frumos”, a declarat Mădălina Pamfile la Xtra Night Show, citată de spynews.ro

Mădălina Pamfile a preferat în ultima perioadă ca viața amoroasă să o țină departe de ochii publicului. Vedeta a precizat faptul că partenerul ei de viață nu este o persoană publică. 

„El nu este persoană publică, nu își dorește să apară. Am eu foarte multe poze cu el și mă bucur de el în viața mea. Noi suntem destul de discreți cu viața noastră personală. În mod normal nu ne-am fi dorit foarte mult să postăm, dar mi s-a părut că m-am machiat și îmbrăcat, era păcat să nu postez câteva poze.”

Despre nunta cu partenerul ei, Mădălina Pamfile a mai vorbit și în vara anului 2023, atunci când spunea cum își imaginează evenimentul. 

„Nu suntem căsătoriți, eu m-am gândit mai mult. Cererea vreau să fie lipsită de romantism, trebuie să fie foarte bine calculate lucrurile. Dimineața la noi în casă este agitație. Poate o să mă scoată la un restaurant, nu o să se pună în genunchi oricum. Discret, să nu atragem atenția. Mi-aș dori o nuntă mai retrasă, noi în fața altarului nu putem să fim asta pentru că suntem de religii diferite. O petrecere, vreau rochie albă, inelul eu mă voi duce să îl iau. Nu ne-am organizat încă”, a precizat Mădălina Pamfile pentru Antena Stars

Tot atunci, Mădălina Pamfile a mai făcut mărturisiri despre începutul poveștii lor de dragoste. 

„Când am rămas însărcinată mi-a trebuit foarte multă liniște, când l-am întâlnit pe tatăl fetițelor mele mi-a cerut să stau mai mult în casă, să fiu mai liniștită. Am și crescut și nu mă mai pot expune atât de mult, asta nu înseamnă aia am uitat de unde am plecat. M-am maturizat. Noi ne cunoaștem de 10 ani, pe atunci eram pe drumuri diferite. Acum șase ani, era primăvară, ne-am reîntâlnit și ne-am apropiat foarte mult. El a făcut primul pas. Nu a fost dragoste la prima vedere, asta pentru că ne-am cunoscut acum 10 ani de zile. Ne-am dat o șansă, lucrurile au venit natural. Eu lui nu îi dădeam nicio șansă”, a mai spus Mădălina Pamfile pentru sursa citată. 

Citește și:
Când are premiera emisiunea pe care Laura Cosoi o va prezenta la Antena Stars: „Va cuceri telespectatorii'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din uncategorized