ELLE SPECIAL: Viky Rader

Creatoare de conținut și designer cu succes internațional, Viky Rader celebrează prima ediție Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week printr-o ședință foto ELLE ce aduce în prim-plan designerii care își vor prezenta colecțiile la evenimentul ce are loc în luna octombrie, vorbindu-ne totodată despre stil și alegeri inspirate.

ELLE SPECIAL: Viky Rader

ELLE: Planifici o colecție-capsulă în colaborare cu Elena Reva, designer ucrainean care își va prezenta colecția în cadrul primei ediții Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week. Ne poți împărtăși ce a inspirat această colaborare?
Viky Rader: Vă mulțumesc mult pentru oportunitatea de a participa! Tocmai am încheiat ședința foto pentru ELLE și Bucharest Fashion Week și sunt încântată să discut despre câteva dintre cele mai drăguțe ținute. Una dintre preferatele mele este cea cu sacoul maro, asortat cu pantaloni pufoși, îmi place datorită combinației de sofisticare și distracție. O altă piesă preferată este rochia neagră, care întruchipează feminitatea și puterea, având un detaliu cu eșarfă. Aceste articole sunt favoritele mele, în mare parte datorită calității lor excepționale. Este o onoare să fac parte din acest proiect. În calitate de designer de modă și director creativ, înțeleg provocările cu care se confruntă industria în prezent și sunt cu adevărat fericită să sprijin persoane talentate precum Elena Reva. Din păcate, din cauza programului și a logisticii, nu am reușit să lansăm colecția-capsulă în acest sezon, dar suntem entuziasmate să o dezvoltăm pentru anul viitor.

ELLE: Privind spre viitor, cum vezi evoluția modei, în special în ceea ce privește sustenabilitatea și transformarea digitală despre care se vorbește atât acum?
V.R.: Aceasta este o întrebare excelentă. Fiecare are o viziune unică asupra viitorului modei, mai ales în privința sustenabilității și digitalizării. La Viky Rader Studio, ne concentrăm pe circularitate și cred că putem integra acest concept în lumea modei. Cheia este să devenim mai selectivi și atenți în alegerile noastre, ceea ce este esențial pentru ca brand-urile și designerii să prospere. Industria se confruntă cu provocări semnificative, dar cred că aceste dificultăți ne vor întări, în cele din urmă. Lumea se schimbă rapid, iar consumul conștient este viitorul. Este vorba despre a pune calitatea înaintea cantității, o viziune pe care o susțin cu tărie.

  • Ținută Gudu.

Fotografii: Michael Groeger
Realizatoare: Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu

Special guest: Viky Rader.
Machiaj: Alexandra Crăescu /Endorphin Lab.
Coafură: Adrian Trif / Endorphin Lab.
Asistent foto: Benjamin Griese.
Producție: Zero Eight Productions.
Interviu realizat de: Anca Stratulat

Citește continuarea în ELLE SEPTEMBRIE 2024!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro