ELLE SPECIAL: Horoscopul ELLE pentru a doua jumătate a anului 2024

În a doua jumătate a anului astrele te îndeamnă să îți urmezi drumul cu încredere, dar și cu precauții, pe alocuri.

ELLE SPECIAL: Horoscopul ELLE pentru a doua jumătate a anului 2024

Astrologul ELLE îți aduce predicțiile de sezon și te sfătuiește să îndrăznești.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pentru tine, statornicia reprezintă cheia succesului în tot ceea ce întreprinzi. Ești hotărâtă, loială, ceri și ai nevoie de stabilitate. Cu persistența și cu capacitatea de a te concentra cu sârguință și calm asupra obiectivelor pe care le aveți stabilite, tu și echipa ta din plan profesional traversați cu brio orice obstacol sau provocare. Cu toate acestea, atitudinea ta destul de drastică te face să nu fii suficient de flexibilă în raport cu cei din jur.

Zilele lunilor august și septembrie vor demonstra asta. Venus este planeta ta. Aceasta îți dă puterea de a fi atrasă constant de crearea de contexte sociale sau profesionale care să te ajute să evoluezi, mai ales spiritual. Cu multă răbdare, prietenie, încredere și dedicare, din mâna ta ies lucruri prețioase și totodată construiești relații autentice. Toamna acestui an este mai mult despre relația personală. Deși ai stat departe mulți ani de compromisuri emoționale, va fi nevoie să faci o alegere dificilă. În tot acest proces, tot ceea ce simți va fi esențial. Decembrie nu este doar despre timp frumos, ci și despre oameni dragi și căni cu vin fiert.

Leu (23 iulie – 22 august)

Zodia ta reprezintă forță și hotărâre. Tu ești sufletul petrecerii, tu ești nucleul familiei, tu ești susținătoarea energetică a celor din jur. Prin tot ceea ce faci zi de zi te asiguri că proiectele și relațiile din care faci parte vor prospera. Ești o fire inventivă, proactivă, productivă și consecventă. Pe parcursul verii, îți va plăcea să petreci mai mult timp cu partenerul tău și acest lucru va întări, de asemenea, legătura dintre voi.

Vei fi curtată de bărbați cu personalități atractive și puternice. Va fi nevoie să gestionezi inteligent astfel de situații, pentru a evita conflictele cu persoana iubită. Pentru toamna acestui an ai deja multe proiecte personale pe care vei dori să le începi. Vara va fi pentru tine ca o perioadă de pregătire în acest sens. Nici o provocare profesională majoră nu va afecta rutina din acest sector al vieții tale. Te ocupi cu absolută responsabilitate de fiecare sarcină nouă și, în ciuda termenelor strânse, vei reuși să le îndeplinești cu succes. Luna decembrie va fi una provocatoare emoțional.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru o bună perioadă de timp, este important să păstrezi o distanță față de persoanele care te agită emoțional. În această etapă a vieții tale nu mai ai nevoie de argumente atunci când vine vorba de alegerile pe care le faci în relația de cuplu. Conexiunea dintre tine și partener este una stabilă și armonioasă. Alegi să îi valorizezi pe cei din jur pentru ceea ce sunt cu adevărat.

Ai trecut de-a lungul anilor printr-un proces profund de schimbare a valorilor și asta se vede acum în modul în care te raportezi la cei din jur. Lunile de vară vor fi destul de greu de suportat. Îți place căldura, dar va fi totul la superlativ vara aceasta din punct de vedere al temperaturilor. Atunci când ai nevoie de noi motivații pentru a te concentra pe propriile obiective, alegi timpul cu tine. Asta vei face și în luna septembrie, când vei pleca singură într-o călătorie. Toamna va fi una provocatoare din punct de vedere energetic, dar iarna te va găsi „așezată” emoțional.

Citește continuarea în ELLE IULIE 2024!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din revista elle