ELLE NOIEMBRIE 2024

ELLE celebrează în luna noiembrie stilul iconic al INNEI, al lui Nicole Cherry și al Ștefaniei, stă de vorbă cu personalitățile relevante ale momentului și te ghidează în alegerile de fashion & beauty, recomandându-ți cele mai cool produse și brand-uri.

ELLE NOIEMBRIE 2024

ELLE FASHION – Animal print. Pasiunea colectivă pentru un trend care rezistă de ani a devenit tot mai mare și nu se mai manifestă doar pe podiumurile de modă, ci și pe rețelele de socializare sau în rândul vedetelor. Domnica Mărgescu îți arată piesele-cheie create de designeri și îți sugerează idei de styling pe care le poți aplica în ținutele tale.â

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Artista Erika Isac a scandalizat deja Internetul cu piesele sale, dar și cu stilul ei particular. Erika adoră piesele vestimentare jucăușe, colorate și care amintesc de estetica anilor 2000. Aruncă o privire și inspiră-te din garderoba ei.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Iulia Alexandra Brăslașu a stat de vorbă cu Una Toma, tânăra actriță care face parte dintre protagoniștii documentarului Vis. Viață, un proiect care ne îndeamnă să ne îndreptăm privirea către realitatea prea puțin discutată a adolescenților din ziua de azi.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele și cărțile despre care să știi, ca să fii la curent cu tot ce mai mișcă pe scena culturală de la noi.

ELLE CINEMA – Catrinel la debut. Atletă, model, actriță, persoană publică preocupată de caritate… sunt doar câteva dintre fațetele lui Catrinel Menghia/Marlon, care și-a asumat recent o alta – cea de regizoare. Primul său lungmetraj, Girasoli, are premiera în cinematografele de la noi odată cu apariția revistei. Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu ea.

ELLE INTERVIU – Postpartum, o poveste reală despre maternitate, depresie și vindecare. Gabriela Calițoiu a vorbit cu fotografa Felicia Simion despre cel mai recent proiect al acesteia, volumul Postpartum, apărut la editura ZYX Books, în care și-a documentat propria experiență cu depresia, după nașterea fiicei ei.

ELLE FASHION: Carlo Capasa: „România poate deveni un pol de creativitate în Europa de Est”. Din 2015 președinte al Camera Nazionale della Moda Italiana, Carlo Capasa vorbește despre parteneriatul dintre instituția pe care o reprezintă și Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, dar și despre abordarea strategică a modei și îi împărtășește Ioanei Ulmeanu viziunea sa despre viitorul modei.

ELLE FENOMEN – Teritoriu • Bani • Dependență, radiografia unui fenomen. Un proiect multidisciplinar analizează pentru prima dată în profunzime fenomenul jocurilor de noroc în România, cu multiplele sale ramificații. Coordonatoarea proiectului, Raluca Durbacă, povestește pentru ELLE ce a aflat în urma demersului și ce speră să se întâmple în viitor.

ELLE INTERVIU – Singureni Polo Cup, cu Nacho Figueras în prim-plan. Între 11 și 13 octombrie, Singureni Manor a găzduit 1st Arena Singureni Polo Cup, primul turneu de polo călare în România, reunind jucători de top din întreaga lume, inclusiv celebrul Nacho Figueras, care a stat de vorbă cu Anca Stratulat despre sport, dar și despre prietenia sa cu Prințul Harry.

ELLE COVER STORY: Truly Iconic. Ce se află în spatele oricărui icon? Multă muncă, perseverență, curaj și, nu în ultimul rând, un produs de make-up emblematic. Indiferent că sunt pe scenă sau în fața camerei foto, INNA, Nicole Cherry și Ștefania știu că Maybelline New York Instant Anti-age Eraser este anticearcănul care le oferă instantaneu un look fresh.

ELLE FASHION: Made in Ro. Descoperă cele mai recente creații ale celor mai cool designeri și de la cele mai inovatoare brand-uri românești, într-un editorial spectaculos semnat de Daria Georgescu.

ELLE BEAUTY – Focus: popular versus subestimat. Cât de mult reflectă popularitatea unui produs calitatea sa reală? Patru make-up artiste (Claudia Neacșu, Denisa Matei, Raluca Crăciun și Alexandra Crăescu) ne împărtășesc opiniile lor despre cele mai faimoase cosmetice ale momentului și ne dezvăluie care sunt produsele mai puțin cunoscute, care merită să ajungă pe lista ta de favorite.

ELLE BEAUTY – Beauty secrets: Vlad Plavicheanu. Află cum are grijă modelul de tenul său atunci când călătorește, ce produs nu îi lipsește din trusa de îngrijire, dar și care este trucul la care apelează pentru a-și îngriji părul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro