ELLE IULIE 2024

ELLE îți alcătuiește ghidul complet al verii când vine vorba despre vestimentație, accesorii, machiaj sau coafuri, dar și lecturi de vacanță. În plus, te invităm la un tur virtual de BookTok, îți arătăm cum ne-am distrat la ELLE New Media Awards și pledăm pentru perle, în cele mai neașteptate contexte.

ELLE IULIE 2024

ELLE FASHION – Nude. Este cea mai potrivită nuanță a verii, pentru că arată foarte delicat și stylish pe pielea bronzată și, în plus, este extrem de versatilă. Domnica Mărgescu îți sugerează cum să introduci tonuri nude în garderoba ta și cum să le porți cu succes de dimineața până seara.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Olivia Addams are un stil dark și goth, mai ales pe scenă, unde folosește lanțuri, piele sau bocanci chunky. În schimb, în viața de zi cu zi, preferă stilul androgin sau oversized. Aruncă o privire și inspiră-te din garderoba ei.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Iulia Alexandra Brăslașu a vorbit cu fotograful Florian-Mihail Păun, o persoană transgender care anul acesta coordonează Bucharest Pride, despre felul în care își recompune cu emoție existența în proiectele sale și despre cum oferă o voce comunității din care face parte.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele și cărțile despre care să știi, ca să fii la curent cu tot ce mai mișcă pe scena culturală de la noi.

ELLE FASHION: Au revoir, madame Viard! Zvonurile despre plecarea lui Virginie Viard de la Chanel circulau pe terasele din Saint-Germain-Des-Pres încă din luna martie. După o carieră de aproape 30 de ani în slujba casei Chanel, aceasta și-a anunțat retragerea, iar Maurice Munteanu face un bilanț al muncii sale creative.

ELLE FENOMEN – BOOKTOK: despre lectură în era haotică a Internetului. Într-o lume în care videoclipurile scurte domină conținutul din social media, ne întrebăm cât de mult se mai pune accentul pe literatură și cât interes mai au acum tinerii pentru citit. Concluzia la care a ajuns Anca Stratulat, vorbind cu cinci creatoare de conținut care promovează lectura? Mai mult decât am fi crezut!

ELLE INTERVIU – Lorina Bălteanu, despre literatură și libertate. Legată cu funia de pământ, primul roman al poetei din Republica Moldova (apărut la editura Cartier), este o carte a copilăriei feminine într-o lume dură și în același timp povestea oricărui om care nu și-a găsit vreodată locul. Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu scriitoarea despre libertate și ieșirea din cercuri prea strâmte.

ELLE INTERVIU – Andreea Raicu: HER TIME is now! Asociația Her Time România vrea să provoace o schimbare pentru fete și femei și le încurajează să fie vocale cu privire la problemele societății și cauzele pentru care luptă. Iulia Alexandra Brăslașu a stat de vorbă cu noua președintă a organizației.

ELLE HOROSCOP – Horoscop 2024. În a doua jumătate a anului, astrele te îndeamnă să îți urmezi drumul cu încredere, dar și cu precauții, pe alocuri. Astrologul ELLE îți aduce predicțiile de sezon și te sfătuiește să îndrăznești.

ELLE EVENIMENT – ELLE NEW MEDIA AWARDS 2024. Evenimentul a adunat pe 5 iunie la Clubul Diplomatic creatori de conținut, vedete, designeri, modele, toți veniți să celebreze cele mai ascultate și relevante voci din online-ul autohton. Vezi cine ne-a fost alături.

ELLE COVER STORY: O nouă direcție. Dacă nu ai apucat să vezi încă noua colecție PANDORA ESSENCE, o poți admira în paginile ELLE, într-o ședință foto hot, realizată împreună cu brand-ul și cu Diana Enciu, digital creator.

ELLE FASHION: Sol. Lasă grijile deoparte, bucură-te de soare și petrece zile relaxante la mare, în ținute lejere, dar with a twist. Daria Georgescu îți arată cum să o faci.

ELLE FASHION: Freestyle sports. Cu ocazia Jocurilor Olimpice găzduite de capitala modei, Paris, încearcă un exercițiu stilistic alături de noi. Joacă-te cu siluete și mixează articole elegante din garderoba ta cu accesorii sport, sau ia-ți schiurile cu tine când ai un meeting important la birou.

ELLE BEAUTY – Machiaj high end vs. drug store. Dacă te-ai săturat să arunci sute de lei în fiecare lună pe produsele de machiaj, articolul acesta este pentru tine. Există alternative la fel de bune, chiar și la jumătate de preț.

ELLE BEAUTY – Get the look: George Cozma. Cel mai hot accesoriu al acestei veri? O coafură spectaculoasă! Află de la hairstilistul George Cozma cum să reproduci look-urile perfecte pentru festivalurile și petrecerile din acest sezon, care sunt produsele must have din kit-ul său, dar și cum să îți păstrezi părul sănătos și plin de strălucire, și în zilele toride.

ELLE BEAUTY – Beauty secrets: ROXEN. Află cum are grijă artista de tenul său atunci când călătorește, ce produs nu îi lipsește din trusa de îngrijire, dar și care este trucul la care apelează pentru a obține un machiaj perfect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din revista elle