ELLE FEBRUARIE 2018

Luna aceasta ți-am pregătit un amplu dosar de sex, în care analizăm la rece cum arată sexul viitorului, ce mai înseamnă intimitatea astăzi, de ce este mai necesar ca niciodată să se facă educație sexuală în școlile din România și cum se raportează milenialii la sex.

ELLE FEBRUARIE 2018

ELLE DOSAR – SEXUL VIITORULUI – De la aplicații de dating din ce în ce mai nișate până la roboți cu penisuri bionice, gata să-ți satisfacă fanteziile, dar care au deocamdată prețuri prohibitive, sexul viitorului se anunță pe cât de incitant pe atât de lipsit de sentimente.

ELLE DOSAR – 40.PUNCT. ȘI DE LA CAPĂT! – Descoperă poveștile a trei femei care vor împlini anul acesta 40 de ani și care au decis, fiecare în felul propriu, să lupte pentru fericirea și împlinirea ei (inclusiv pe plan sexual), atunci când viața le-a pus în încurcătură.

ELLE CONFESIUNE – DE CE MI-AM PUS SILICOANE LA 25 DE ANI – Citește confesiunea sinceră a unei tinere care a decis să-și altereze corpul: cum și-a convins familia să o susțină, cum au decurs pregătirile pentru operație și zilele de după și cum simte că această intervenție i-a schimbat (sau nu) viața și percepția asupra propriului corp.

ELLE INTERNET – JOB: INFLUENCER – Care este scopul unui adevărat influencer și în ce constă valoarea lui? Ce așteptam până acum de la el și ce îi cerem de acum înainte? În lumea online este o disproporție între cei care se proclamă influencers și cei care deschid realmente drumuri.

ELLE POTRET – MAESTRUL WONG KAR-WAI – ELLE România l-a întâlnit pe regizorul Wong Kar-Wai, cu ocazia festivalului Lumière de la Lyon, cunoscut cinefililor pentru filmul „In the Mood for Love', premiat la Cannes în 2000 cu Palme d’Or pentru cea mai bună actriță și cel mai bun regizor.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SKIN PERFECTION – Când ai de-a face cu cel mai năpraznic frig și cu o umiditate fluctuantă, pielea se resimte și reacționează sub diverse forme. De aceea am făcut o listă de recomandări cu cele mai emoliente, calmante și blânde produse de pe piață.

ELLE HEALTH – MEDITAȚIA SAU ARTA DE A FI – Dacă înainte meditația era o practică obscură de iluminare, înconjurată de o aură de mister, în ziua de azi toată lumea, de la Lupita Nyong’o până la vecina de vizavi, susține că își începe ziua cu meditație.

ELLE TRAVEL – 10 BEST HOTELS – După o documentare atentă care ne-a făcut să visăm la voiaje în cele mai exotice și îndepărtate locuri ale planetei, am ales pentru tine cele mai spectaculoase, confortabile și luxoase hoteluri care să-ți servească drept case… departe de casă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro