ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Erika Isac

Artista Erika Isac are un stil aparte, adoră piesele vestimentare jucăușe, colorate și un pic în direcția anilor 2000.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Erika Isac

Erika Isac mi-a arătat piesele cheie din garderoba ei, piese atât de puternice și personale încât mi-am dat seama imediat că artista are o viziune young&fresh asupra stilului personal, pe care ea îl numește chiar „Barbie Style”.

Erika consideră că stilul vine din atitudine și că „indiferent de cum te îmbraci, cel mai important este cum îți porți hainele, să nu te poarte ele pe tine”.

Piesele de rezistență din garderoba Erikăi sunt „tenișii cu platforme sau cizmele cu platformă. Platforma este piesa de rezistență din dulapul meu, pentru că nu exist fără ea”, mi-a povestit. 

Bijuteriile și accesoriile, consideră Erika, fac ca orice ținută basic să iasă din obișnuit. „Am învățat asta foarte târziu, cât de importante sunt accesoriile: inele, lanțuri, șepci, ochelari. Obișnuiam să le urăsc, dar acum mi se pare că nimic nu are rost fără ele.”, mai spune Erika.

Artista îmi mărturisește că ei îi place moda, dar că nu are neapărat un designer preferat. „Cu toate astea, am o grămadă de piese de la designeri români, cumpărate sau primite cadou, pe care le port inclusiv la concerte.”

Citește continuarea în ELLE NOIEMBRIE 2024!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro