Anii ’60 s-au remarcat in hairstyling prin coafuri bufante, bretoane groase si cocuri statement. Dar pentru ca in ziua de azi aceste stiluri par mult prea studiate pentru gustul nostru efortless, le reinterpret~m detaliile pentru a se alinia cu tendintele sezonului. Si apoi le purtam cu placere!
Breton cu personalitate
Bretonul drept si gros este un element de hairstyle consacrat in anii 60, care pune intr-o lumina favorabila chipurile cu forme patrate sau ovale. „Pentru a aranja acest tip de breton, usuca-l folosind o perie rotunda si directioneaza jetul de aer cald catre radacina parului pentru a obtine un plus de volum', ne sfatuieste Eugene Souleiman, Global Creative Director pentru Wella Professional.
„Trebuie sa creezi o textura tepoasa a virfurilor, asa ca finiseaza-ti bretonul aplicind cu degetele un produs de styling pentru un aspect usor zburlit', completeaza Eugene.
Fotografii: David Slijper.
Emma Smith
Traducere si adaptare de Lavinia Gogu
Citeste continuarea in ELLE FEBRUARIE 2012!