Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după 2 ani de relație

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după doi ani de relație.

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după 2 ani de relație

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după doi ani de relație, a anunțat luni People. Mai multe surse au confirmat pentru publicație că actorul din „Magic Mike” a cerut-o recent pe Kravitz în căsătorie. Cu toate acestea, ambii au rămas discreți în legătură cu zvonurile pe rețelele de socializare și niciunul dintre reprezentanții lor nu a răspuns atunci când a fost rugat să comenteze.

Channing Tatum și Zoë Kravitz s-au logodit

În weekend, actrița din „Batman” a dat aparent de înțeles că este logodită când a purtat un inel cu diamant pe degetul respectiv. Cuplul, care se întâlnește din 2021, a fost fotografiat îmbrăcat ca Rosemary Woodhouse și copilul ei satanic din filmul „Rosemary’s Baby” din 1968. Vestea vine la câteva luni după ce Tatum a dezvăluit că nu știa dacă se va recăsători vreodată după divorțul său complicat de fosta parteneră, Jenna Dewan.

Dewan, în vârstă de 42 de ani, și Tatum, în vârstă de 43 de ani, s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Step Up” înainte de a se căsători în 2009. S-au despărțit 10 ani mai târziu și în prezent sunt co-părinți ai fiicei Everly.

„Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată. Relațiile sunt dificile pentru mine. Chiar dacă sunt un pic monogam. În afaceri, nu mă tem cu adevărat de distrugerea a ceva. Dar lucrurile din inimă, când vine vorba de oamenii pe care îi iubesc… îmi este foarte greu. Sfârșesc prin a mă strădui prea mult, știți?”, a recunoscut el pentru Vanity Fair în ianuarie.

Kravitz, în vârstă de 34 de ani, s-a întrebat și ea însăși dacă va mai fi vreodată soție după căsătoria sa de scurtă durată cu Karl Glusman. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2019 și s-au despărțit în luna decembrie a anului următor. Într-un interviu acordat revistei GQ în noiembrie 2022, actrița a explicat că simte că „ar trebui să își dorească” să se căsătorească și să aibă copiii, dar, în cele din urmă, „este o întrebare inconfortabilă, mai ales pentru o femeie să și-o pună”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Tatum și Kravitz s-au cunoscut când cea din urmă l-a distribuit pe actor în filmul său „Pussy Island”, în 2020. De fapt, ea s-a destăinuit pentru WSJ. Magazine despre relația lor în august 2022, spunând: „Când faci lucruri cu oamenii, este un spațiu foarte sacru, iar când ești compatibil cu cineva din punct de vedere creativ, de multe ori se deschid alte canale, pentru că îți împărtășești tot ce ai în tine. Sunt foarte recunoscătoare că acest film l-a adus în viața mea în acest fel.”

Kravitz a continuat să dezvăluie că a fost interesată de Tatum de îndată ce a început să își dezvolte debutul regizoral – în ciuda faptului că nu l-a întâlnit niciodată.

„Am simțit, chiar și de la distanță, înainte de a-l cunoaște, că este feminist și că nu se teme să exploreze această latură întunecată, pentru că știe că nu este așa ceva”, a spus ea. „De aceea am fost atrasă de el și am vrut să mă întâlnesc cu el. Și am avut dreptate”.

Citește și:
Familia lui Matthew Perry, primele declarații despre moartea actorului: „Avem inima frântă'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people