Zayn Malik vorbește pentru prima oară despre conflictul cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o

„Probleme de familie”, a spus Zayn Malik despre presupusa altercație pe care a avut-o cu Yolanda Hadid.

Zayn Malik vorbește pentru prima oară despre conflictul cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o

Zayn Malik a vorbit pentru prima oară despre conflictul cu mama fostei sale partenere, Yolanda Hadid, care l-a acuzat în urmă cu doi ani că a lovit-o. Artistul a catalogat incidentul drept „probleme de familie” și a mărturisit că a încercat să gestioneze situația într-un mod respectuos și amiabil.

„Probleme de familie. Prefer să țin aceste lucruri în interiorul familiei”, a spus Malik în cadrul podcast-ului Call Her Daddy.

„Nu ai nevoie de o întreagă audiență de oameni și de opinii, pentru că este destul de greu să te descurci cu lucruri astea în doi”, a mai adăugat fostul membru al formației One Direction.

Acesta a mai precizat și că, dacă altercația ar fi fost atât de gravă pe cât s-a speculat în presă, nu ar fi primit custodia comună a fiicei sale, Khai.

„Sunt complet implicat în creșterea copilului meu ori de câte ori am ocazia. Dacă aș putea obține 60 la sută (din custodie), aș avea-o”.

Malik a mai explicat și că nu a vrut să alimenteze zvonurile care au circulat în urmă cu doi ani, fiindcă i se pare o pierdere de timp.

„Nu am tendința de a mă implică atunci când oamenii spun lucruri pe internet, indiferent dacă au sau nu legătură cu mine. Pentru că, pentru mine, cel mai valoros lucru pe care îl am în viață este timpul. Să stai să te explici într-un mediu toxic necesită atât de mult timp.”

Fostul partener al lui Gigi Hadid a declarat și că nu și-a dorit să vorbească despre acel incident pentru a nu crea o situație neplăcută pentru fiica sa.

„Cred că am abordat situația în cel mai bun mod. Un mod amiabil, respectuos. Asta este tot ce trebuie spus. Am impresia că este multă negativitate.”

Conform mai multor publicații, care citează prieteni apropiați ai cuplului, conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid a început din cauza unei fotografii pe care Yolanda a postat-o pe contul ei de Instagram, imagine în care apare Khai, fiica lui Zayn & Gigi.

Cântărețul în vârstă de 30 de ani i-a reproșat mamei lui Gigi Hadid că a postat o fotografie în care se vede chipul micuței Khai, chiar dacă Yolanda a șters imediat imaginea și a repostat-o decupând partea din fotografie în care se vedea fața lui Khai.

Atât Zayn Malik cât și Gigi Hadid au publicat de-a lungul timpului mai multe imagini cu fiica lor, însă nu i-au arătat niciodată chipul. „În luna ianuarie (2021), Yolanda a publicat din greșeală o fotografie în care se putea vedea chipul lui Khai și Zayn a înnebunit – este foarte protector și ține la intimitatea fiicei sale, era extraordinar de nervos”, a povestit unul dintre prietenii cântărețului. La momentul respectiv „Yolanda nu a înțeles care a fost problema, însă Zayn – și Gigi – se opun categoric ca fiica lor să fie fotografiată și de aici au început toate problemele și a dus la începutul tensiunilor dintre ei.”

La scurt timp după apariția știrii privind incidentul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, cântărețul a dat publicității o declarație oficială cu privire la acest incident, negând însă faptul că ar fi avut loc o astfel de altercație și precizând că își dorește ca aceste probleme să fie rezolvate în familie și nu în public.

Declarația lui Zayn Malik a fost publicată pe contul lui de Twitter, artistul precizând că:

„Așa cum voi toți știți eu sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un spațiu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un loc unde probleme private dintr-o familie nu sunt aruncate în văzul lumii pentru ca toți să le descoasă și să le analizeze. Încerc să protejez acest spațiu al ei așa că am ales să nu contest acuzațiile care ies la lumină din cauza unei discuții în contradictoriu pe care am avut-o cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră atunci când partenera mea lipsea, în urmă cu câteva săptămâni.”

„Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată', a continuat acesta, „însă se pare că în acest moment există o diviziune și în ciuda eforturilor mele de a reveni la un mediu de familie liniștit care să ne permită să fim co-părinți fiicei noastre în modul în care ea merită, acest incident a ajuns cumva în presă.”

Cântărețul și-a încheiat mesajul spunând că speră ca el și toți cei implicați vor putea să se vindece de cuvintele dure aruncate și „cel mai important, voi rămâne vigilent pentru a o proteja pe Khai și a-i oferi intimitatea pe care o merită.”

Ulterior, artistul a mai acordat o declarație pentru TMZ în care a negat vehement acuzațiile conform cărora ar fi fost violent în ceea ce o privește pe mama lui Gigi Hadid.

„Neg cu toată puterea faptul că am lovit-o pe Yolanda Hadid și de dragul fiicei mele refuz să dau alte detalii și sper ca Yolanda să își reconsidere acuzațiile false și să putem merge spre a vindeca aceste probleme de familie în privat.”

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner. Ce sumă trebuie să plătească actorul pentru pensia alimentară a celor trei copii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people