Zahara, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini surprinzătoare de la colegiu. Cum a fost filmată tânăra

Zahara, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a uimit cu mișcările de dans, în timp ce se bucură de viața în campus.

Zahara, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini surprinzătoare de la colegiu. Cum a fost filmată tânăra

Zahara Jolie, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, și-a etalat mișcările de dans alături de surorile ei din frăția Alpha Kappa Alpha la Spelman College.

Zahara Jolie, imagini inedite pe rețelele de socializare

Într-un videoclip postat pe TikTok, fiica în vârstă de 19 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt și-a etalat mișcările de dans în timp ce se distra pe melodia „Back Outside” de Anycia și Latto. Grupul de fete a purtat nuanțe de verde, Zahara purtând un maiou, pantaloni scurți din denim și pantofi sport.

Mai mulți fani entuziasmați au reacționat la videoclipul în care aceasta se bucură de timpul petrecut la colegiul din Atlanta.

@ajahh.mariah

AKAs at Spelman College

♬ BACK OUTSIDE (feat. Latto) – Anycia & Latto

„Emoția pe care am simțit-o când am văzut-o pe Zahara !!!! Dă-i drumul și trăiește-ți cea mai frumoasă viață de colegiu, fato, yasssss!”, a comentat o persoană. „Jur că îmi place asta pentru Zahara”, a adăugat o alta. „Zahara se distrează de minune”, a completat o a treia persoană.

sursa: TikTok
sursa: TikTok

Anul trecut, Zahara s-a alăturat organizației AKA ca studentă în anul al doilea. La momentul respectiv, un videoclip împărtășit de Essence a arătat-o pe adolescentă prezentându-se într-un rând al surorilor sale și strigând mulțimii: „Numele meu este Zahara Marley Jolie. Vin tocmai din Golden State, în orașul plin de îngeri, Los Angeles, California… Sunt numărul șapte al acestei linii”. Zahara a renunțat vizibil la „Pitt” din numele ei de familie.

În august 2022, Angelina, în vârstă de 49 de ani, se străduia să „reziste” în timp ce își lăsa fiica la facultate. Pitt, în vârstă de 60 de ani, nu li s-a alăturat, deși a declarat pentru Vanity Fair că este „mândru' de Zahara.

„Este atât de inteligentă. Va înflori și mai mult la facultate. Este un moment emoționant și frumos pentru a-și găsi propriul drum și a-și urmări interesele”, a spus el la acea vreme.

Deși starul din „Fight Club” a avut o relație tensionată cu copiii săi, colegii de clasă ai Zaharei au declarat anterior pentru Page Six că speră să îl vadă într-o zi în campus.

Shiloh și-a schimbat numele de familie

Potrivit Page Six, Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat oficial la numele de familie al tatălui ei. Deși tânăra a făcut cererea legală în luna mai, imediat după ce a împlinit 18 ani, instanța a aprobat schimbarea numelui abia pe 19 august. Shiloh Nouvel Jolie și-a folosit propriii bani pentru a angaja un avocat care să o reprezinte.

„Shiloh și-a angajat propriul avocat și a plătit din banii ei, așa că Angie nu știe și nu poate vorbi despre asta”, a declarat o sursă pentru „Entertainment Tonight.

O audiere pentru schimbarea numelui a fost inițial programată pentru luna iulie, dar a fost amânată deoarece instanța nu a finalizat la timp verificarea dosarului.

„Din păcate, instanța nu a reușit să finalizeze verificarea istoricului înainte de audierea de astăzi, așa că audierea a fost reprogramată pentru 19 august,” a declarat la sfârșitul lunii iulie Peter Levine, avocatul lui Shiloh. „Acest lucru este normal. Oricine solicită schimbarea numelui trebuie să aibă o verificare a istoricului efectuată de funcționarul instanței, iar din cauza unei erori administrative, audierea lui Shiloh a fost amânată pentru o nouă dată,” a adăugat avocatul.

Adolescenta a depus cererea la sfârșitul lunii mai, când a împlinit 18 ani. Peter Levine, avocatul ei, a declarat public că Shiloh Jolie nu a publicat într-un ziar decizia de a-și schimba numele, așa cum s-a speculat în presă, și a atenționat publicațiile să nu mai răspândească informații incorecte care o privesc pe clienta sa. El a detaliat procedura prin care trebuie să treacă dosarul astfel încât să fie aprobată schimbarea de nume.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people