Xonia, primele declarații după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise: „Nu pot să mai dorm”

Xonia a oferit primele declarații după ce a fost acuzată că s-a urcat la volan sub inflența alcoolului și a substanțelor interzise.

Xonia, primele declarații după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise: "Nu pot să mai dorm"

Xonia a participat la show-ul „La Măruță”, unde a făcut primele declarații după acuzațiile că ar fi condus sub efectul alcoolului și a substanțelor interzise. Artista respinge afirmațiile că ar fi luat droguri și a realizat teste și a prezentat la televizor rezultatele acestora. Ba mai mult, cântăreața a afirmat că nu a consumat niciodată substanțe interzise.

La data de 23 iunie, s-a afirmat că Xonia a fost prinsă la volan sub efectul alcoolului și a substanțelor interzise, și în plus, nu avea permisiunea de a conduce în România. Potrivit comunicatului transmis de Brigada Rutieră, cântăreața a fost oprită în trafic, moment în care i s-au făcut testele.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, a transmis Brigada Rutieră într-un comunicat.

Xonia, primele declarații după incidentul din trafic

În urma acestui eveniment, Xonia a mers la două instituții medicale private din București pentru a se supune testărilor. Conform rezultatelor, se pare că artista nu avea în sistem nicio substanță interzisă. A efectuat primul set de analize la 7 dimineața, imediat după ce a părăsit postul de poliție, iar al doilea set de teste a fost realizat în aceeași zi, la ora 18.

„Nu am fost nici beată, nici drogată. Nu am consumat droguri în viața mea. Am și o problemă de sănătate și nu aș putea să fac asta nici prin absurd. De o săptămână nu pot să mai dorm, iau calmante. Nu m-am urcat la volan crezând că o să existe acest rezultat. Nu m-am urcat la volan crezând că va fi ceva în aerul expirat, a fost o greșeală de-ale mea. Domnul polițist a fost foarte ok, eu nu am avut nimic de ascuns, am dat actele”, a declarat Xonia la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

În timpul emisiunii difuzate pe PRO TV, artista a apărut alături de avocata sa. Reprezentanta legală a Xoniei a declarat că artistei i-a ieșit o alcoolemie de 0.25 în aerul expirat din cauza faptului că ar fi consumat un pahar de vin cu șase ore în urmă.

„I-a ieșit o alcoolemie de 0.25 în aerul expirat. Înseamnă că a băut un pahar cu vin seara, cu șase ore înainte. Dacă știa, nu s-ar mai fi urcat la volan. La testul drog din salivă a ieșit prezență substanță activă cocaină. Jumătate dintre testele făcute de Poliția Română anul trecut au ieșit fals pozitive. Sunt oameni afectați de rezultatele false ale acestor teste. Ea deține un permis de Australia, care este valabil pe teritoriul României, însă trebuie să obții un permis internațional, pe care ea îl are, dar ea nu l-a avut la ea, nu știa că îi trebuie”.

Citește și:
Blake Lively, aspru criticată pe rețelele de socializare după ce și-a lansat o nouă afacere

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people