Weekend la Cannes 2023: prezențe memorabile și regal de ținute spectaculoase

În weekend, premierele s-au ținut lanț la Festivalul de Film de la Cannes, iar vedetele au făcut demonstrații de stil pe covorul roșu. Vezi ținutele care ne-au atras atenția.

Festivalul de Film de la Cannes 2023 este în plină desfășurare, evenimentele și premierele atrag atenția lumii întregi, iar vedetele impresionează cu ținutele purtate pe covorul roșu.

Primul weekend la Cannes a adunat o mulțime de celebrități, atât pe covorul roșu, cât și la evenimentele sau galele organizate colateral, astfel că am avut ocazia de a admira numeroase ținute spectaculoase, pe care le poți vedea și tu în galeria de mai sus.

Festivalul de Film de la Cannes 2023 are mereu de toate: ținute memorabile, filme emoționante, dramă cât cuprinde și, uneori, și premii pentru cineaștii din România. Dar trebuie să recunoaștem că unul dintre punctele forte ale festivalului este reprezentat de neegalatul său covor roșu. Cât de des avem, până la urmă, ocazia să vedem starurile internaționale ale filmului, zile la rând, pozând cu grație, uneori de mai multe ori pe zi, în ținute diferite, la premierele feluritelor pelicule intrate în competiție?

Printre prezențele notabile la premierele care au avut loc în weekend se numără Jennifer Lawrence, Salma Hayek, Natalie Portman, Cate Blanchett (care a venit împreună cu fiul ei, Dashiell) Michelle Yeoh, Mădălina Ghenea, dar și modele precum Gigi Hadid, Carla Bruni, Naomi Campbell, Irina Shayk, Izabel Goulart. Una dintre surprize a constituit-o apariția pe covorul roșu a cuplului format din Romain Gavras si Dua Lipa, cei doi confirmând astfel că au o relație.

Descoperă în galeria noastră de mai sus ținutele care au atras atenția la premierele organizate în acest weekend.

Citește și:
Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre noii concurenți America Express: „O să râdem mult'

Foto: Profimedia, DIOR, Chanel, Valentino

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people