VMA 2023: toate ținutele pe care trebuie să le vezi de pe covorul roșu al premiilor MTV

Premiile MTV VMA 2023 au fost acordate fără mari surprize muzicale... dar cu multe momente neașteptate pe covorul roșu. Iată aparițiile pe care nu trebuie să le ratezi.

Marți seara toate numele mari ale muzicii s-au reunit la New Jersey pentru VMA 2023, celebrarea muzicii inițiată cu mulți ani în urmă de MTV care continuă și astăzi, deși felul în care ascultăm muzică s-a schimbat semnificativ. Trofeele au mers, în general, către artiștii care se așteptau oricum să câștige.

Taylor Swift este marea câștigătoare a serii, plecând acasă cu 9 premii, inclusiv cele pentru Videoclipul, Cântecul și Artistul anului. Artista în vârstă de 33 de ani a primit recunoașterea fanilor pentru piesa „Anti-Hero”, completând palmaresul cu premiile pentru Best Pop, Best Direction, Best Cinematography, Best Visual Effects, Show of the Summer and Album of the Year pentru „Midnights”. Ea fusese nominalizată la 11 premii, dar a pierdut la categoriile Best Editing și Song of the Summer.

Show-ul, care s-a desfășurat la The Prudential Center din Newark, New Jersey, a avut numeroase surprize pentru fani, pe lângă numărul impresionant de artiști prezenți la eveniment.

Printre cei care au susținut mini-recitaluri s-au numărat Olivia Rodrigo, Lil Wayne, Cardi B și Megan Thee Stallion (care au interpretat cel mai recent duet al lor, „Bongos”).

VMA 2023 a marcat și reunirea trupei NSYNC — Joey Fatone, Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass și Chris Kirkpatrick — au fost prezenți împreună pe scenă pentru a-i înmâna lui Taylor Swift premiul pentru cel mai bun videoclip pop pentru piesa „Anti-Hero”.

Demi Lovato a revenit pe scenă după o absență de ani buni, cântăreața interpretând versiuni rock ale pieselor lansate în alți ani, precum „Heart Attack”, „Sorry Not Sorry”, „Cool for the Summer”, melodii care se află pe albumul „REVAMPED”, ce va fi lansat în curând.

Karol G și-a făcut debutul pe scena VMA interpretând piese precum „OKI DOKI” și „Tá OK (Remix)”. Artista latino nu a plecat acasă cu mâna goală, ea luând premiul pentru Cea mai bună colaborare pentru piesa „TQG” interpretată împreună cu Shakira.

Similar cu Premiile Grammy care s-au desfășurat în urmă cu câteva luni, MTV a sărbătorit aniversarea a 50 de ani de hip-hop cu un mixaj care a conținut cele mai mari piese și cei mai cunoscuți artiști ai genului. Astfel, pe scenă au urcat Lil Wayne, Nicki Minaj, Doug E. Fresh, Slick Rick, Grandmaster Flash and the Furious Five și LL Cool J, dar și Diddy, care a primit premiul 2023 Global Icon.

Printre câștigători s-au mai aflat Ice Spice (Best New Artist), Nicki Minaj (Best Hip-Hop), SZA (Best R&B), Lana Del Rey (Best Alternative), Måneskin (Best Rock), Anitta (Best Latin).

Shakira, moment special pe scena VMA 2023

Shakira a primit premiul Video Vanguard Award și a venit la ceremonie alături de cei doi băieți, Milan și Sasha, pe care îi are din relația cu fostul fotbalist Gerard Pique. Ea a avut și un moment special în cadrul ceremoniei intepretând mai multe pasaje din hituri precum „She Wolf”, „Te Felicito”, „Objection (Tango)”, „Whenever, Wherever” și „Hips Don’t Lie”.

În discursul de acceptare a premiului, ea le-a mulțumit celor doi băieți ai săi, MTV și fanilor „care întotdeauna, întotdeauna m-au susținut atât la bine, cât și la rău. Vă mulțumesc foarte mult că sunteți armata mea și că mă ajutați să lupt în toate bătăliile mele”.

Citește și:
Cum arată Kate Moss, la 49 de ani, fără machiaj. Imaginile care i-au surprins pe fanii supermodelului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people