Vlăduța Lupău, schimbări radicale în viața ei, după ce a născut al doilea copil: „Aveam multe proiecte”

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce decizie importantă a luat, după nașterea celui de-al doilea copil.

Vlăduța Lupău a fost nevoită să facă schimbări importante în viața personală și profesională după nașterea celui de-al doilea copil, Isaia. Artista a luat decizia de a renunța la concertul său tradițional de Crăciun, pe care îl organiza anual, pentru a se dedica pe deplin noului membru al familiei. Cu toate acestea, cântăreața și-a asigurat admiratorii că va reveni cu energie în anul următor.

Vlăduța Lupău, despre schimbările din viața ei

În această vară, Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinți pentru a doua oară, întâmpinându-l cu bucurie pe fiul lor, Isaia. De atunci, prioritățile artistei s-au schimbat radical, iar întreaga lor atenție se concentrează acum pe creșterea micuțului, ceea ce a condus la o pauză temporară de la angajamentele profesionale.

Cântăreața a dezvăluit că, după opt ani consecutivi în care a respectat cu strictețe tradiția concertului „Vin acasă de Crăciun”, a fost nevoită să anuleze evenimentul pentru a se dedica exclusiv familiei. Aceasta a explicat că decizia vine din dorința de a oferi toată grija și timpul său micuțului Isaia în această perioadă specială.

„Aveam multe proiecte iarna și în fiecare an, concertul meu cu o tradiție de 8 ani, ‘Vin acasă de Crăciun’, dar nu mai reușesc să îl pun în scenă anul acesta. Băiețelul este mic și cea mai mare realizare de anul acesta este el și am decis să mă dedic lui. Acum balanța înclină spre familie dar de la anul, forță” , a declarat Vlăduța Lupău pentru Click!

Vlăduța Lupău a mărturisit că sprijinul familiei sale este esențial și de neînlocuit în această etapă din viața ei. Cu un nou membru în familie, ajutorul celor apropiați a devenit cu atât mai important, mai ales că artista a fost recent invitată să participe la un concert aniversar. Cântăreața a recunoscut că, fără susținerea familiei, nu ar fi reușit să onoreze această invitație, având în vedere responsabilitățile crescute legate de îngrijirea lui Isaia.

„Dacă nu te ajută familia și cei de acasă, partenerul, ca artist, când ai copii mici, nu prea poți să pleci de acasă.”, a mai spus vedeta.

Cum și-a recăpătat artista silueta

Vlăduța Lupău a decis să posteze recent un clip pe InstaStory, în care a vorbit despre cum a reușit să își recapete rapid silueta după naștere. Artista a explicat că acest lucru se datorează în mare parte moștenirii sale genetice, dar și faptului că a fost mereu atentă la alimentație și nu a exagerat cu mâncarea.

„Cea mai întâlnită întrebare pe care o am pe Instagram, după ce am născut, cum a slăbit/ cum am scăpat de burtă/ care e secretul/ ce siropuri am băut. Nu am băut niciun sirop, secretul cred este genetica, în primul rând, al doilea, foamea, pentru că nu prea mănânc și, nu știu dacă e un secret sau nu, am purtat un chilot modelator. L-am purtat și după prima sarcină, când l-am născut pe Iair, care strânge extrem de tare…într-adevăr, am scăpat de burtă”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău se mândrește cu silueta ei. Chiar și în timpul sarcinii, corpul ei nu a suferit mari modificări, cu excepția burticii de gravidă, astfel că mulți se așteptau să-și recapete rapid forma inițială. Cu toate acestea, fanii au fost surprinși să afle că, la doar o săptămână de la naștere, artista cântărea 52,9 kilograme. Fără nicio ezitare, ea a împărtășit o fotografie cu cântarul și a publicat și un videoclip în care își etalează silueta.

Citește și:
Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people