Vlăduța Lupău, primele declarații după ce a fost externată din spital: „Suntem toți”

Vlăduța Lupău a oferit primele declarații după ce a ajuns acasă de la spital.

Vlăduța Lupău a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a dezvăluit marea vestea în cadrul unui moment special, chiar pe scena de la Sala Palatului unde a susținut un concert special.

Artista are o comunitate impresionantă de fani și ține constant legătura cu aceștia pe rețelele de socializare. Vlăduța Lupău a adus pe lume cel de-al doilea copil al său și a dezvăluit primele imagini cu acesta, dar și ce nume special a ales pentru băiețel.

Vlăduța Lupău a fost externată

Cântăreața și soțul ei au ales numele Isaia pentru al doilea băiețel al lor, nume cu semnificații importante. Isaia este un nume bărbătesc de origine ebraică, ce a fost purtat de către mai mulți sfinți și personalități din Biserica Ortodoxă. În limba ebraică, Isaia înseamnă „mântuirea lui Dumnezeu.” Isaia este numele unuia dintre profeți, autorul uneia dintre cărțile Bibliei.

Vlăduța Lupău a fost externată și a ajuns acasă împreună cu fiul ei, Isaia. Pe rețelele de socializare, vedeta a împărtășit un mesaj pentru admiratorii săi, dezvăluind că o nouă etapă începe în viața sa odată cu nașterea micuțului.

„Am ajuns acasă, suntem toți împreună și povestea noastră continuă ……. până la adânci bătrâneți cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a spus Vlăduța Lupău când a ajuns acasă de la spital.

Înainte să fie externată, artista le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Artista este foarte entuziasmată de noua etapă din viața ei și i-a ținut pe internauți la curent cu ultimele noutăți.

„Salutare internet! Suntem gata să plecăm acasă. Ia uitați cine este aici. Eu sunt pregătită, de azi de așteaptă o nouă viață. De ce zic o nouă viață pentru că suntem patru. Abia ne-am obișnuit aproape doi ani să fim trei, și de acum o luăm de la capăt cu acomodarea. Abia aștept să ajung acasă și să văd întâlnirea reală dintre Iair și Isaia. Vă mulțumim tuturor pentru toate gândurile pe care le-ați trimis de bine, pentru felicitările pe care le-am primit din partea voastră. Și el este foarte bine. Îmi doresc ca și voi să fiți foarte bine, să vă trăiască copiii, familia, să fiți fericiți, să vă iubiți. De azi vă țin la curent cum o să ne descurcăm. Vă mulțumim încă o dată Aici îmi iau rămas bun de la maternitate”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Artista a născut un băiețel

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Vlăduța Lupău a împărtășit o postare emoționantă. Într-o scurtă scrisoare adresată micuțului Isaia, ea a descris cât de minunată este lumea în care a sosit, subliniind că Dumnezeu îi va fi mereu alături. A mai adăugat că va fi mereu prezentă pentru el, indiferent de circumstanțe.

„Isaia. Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt, ai venit ca să o înmulțești toată iubirea care era deja în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată, dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui. Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?!”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citește și:
Imagini superbe de la nunta din Grecia a Ancăi Lungu cu Harry Arampatzis. Ce cuplu celebru din România au ales ca nași: „Le vom fi alături necondiționat’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people