Vlăduța Lupău, noi detalii despre starea de sănătate a fiului său, Iair. Băiețelul a contractat un virus: „Aș vrea să le am eu pe toate decât el”

Vlăduța Lupău a dezvăluit noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă băiețelul ei, Iair.

În luna august a anului 2022, Vlăduța Lupău a născut un băiețel de nota 10. Vedeta și soțul ei, Adi Rus, au ales pentru fiul lor un nume rar întâlnit la noi, Iair, dar cu o puternică semnificație. Iair este un nume întâlnit în Biblie și care simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu.

Vlăduța Lupău, despre problemele de sănătate ale fiului ei

Vlăduța Lupău a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a dezvăluit marea vestea în cadrul unui moment special, chiar pe scena de la Sala Palatului unde a susținut un concert special.

Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă dificilă. Însărcinată în opt luni, artista a aflat că fiul ei, Iair, a contractat un virus. Ea a explicat situația într-un mesaj publicat recent și a exprimat dorința de a putea prelua durerea copilului ei. La începutul anului 2024, Vlăduța Lupău a avut parte de momente tensionate. Băiețelul ei a ajuns de urgență la spital din cauza unei stări de rău, iar medicii au pus diagnosticul otită, o foarte afecțiune dureroasă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În acea perioadă, artista a fost foarte îngrijorată și a împărtășit cu fanii săi dificultățile prin care trecea. Mai mult, cântăreața și-a anulat toate planurile de călătorie pentru a rămâne acasă alături de Iair în timpul recuperării.

Din păcate, problemele nu s-au oprit aici pentru Vlăduța Lupău. Ea a anunțat recent pe rețelele sociale că băiețelul ei se confruntă din nou cu probleme de sănătate după ce a contractat un virus la grădiniță. Artista a făcut și o declarație emoționantă, spunând că ar vrea să ia asupra ei suferința lui Iair, astfel încât acesta să fie sănătos și fără dureri.

​”Sper să treacă odată… Știam că intratul în colectivitate vine cu diverse boli, dar parcă aș vrea să le am eu pe toate decât el”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit Cancan.

De ce îl postează mai rar pe Iair în mediul online

Artista are o comunitate impresionantă de fani și ține constant legătura cu aceștia pe rețelele de socializare. Astfel, ea a declarat că nu mai vrea să dezvăluie atât de multe imagini cu fiul ei și și-a argumentat hotărârea.

„Puiuțul meu … care devine fratele mai mare în curând!
V-am zis pe story ca încerc să-l postez mai rar… și mă întrebați foarte mulți de ce?!’
Răspunsul: Mi se pare că vă prea aglomerez cu el (din drag și iubire) … și mai bine să vi se facă dor de el.
Iair: Pe curând Instagram!
Ce ziceți…?”, a declarat artista.

Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare și o imagine emoționantă în care apare alături de soțul ei și fiul lor, fotografie în care i se poate observa burtica de gravidă.

„O ființă mică… o să mă strige ‘mămică’
O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.
Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!
În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer ‘Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair’ și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!
Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.
Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!
Te iubesc minune, cu drag mami!”, a scris Vlăduța Lupău în descrierea fotografiei pe care o poți vedea mai sus.

Citește și:
Detaliul emoționat care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people