Vlăduța Lupău, imagini inedite din vacanța în Dubai. Cum a fost surprinsă artista, care e însărcinată cu al doilea copil

Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii fotografii inedite din Dubai, fiind într-un costum de baie pe plajă, cu burtica de gravidă la vedere.

Vlăduța Lupău a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a dezvăluit marea vestea în cadrul unui moment special, chiar pe scena de la Sala Palatului unde a susținut un concert special. Însărcinată în luna a șaptea, artista a împărtășit imagini inedite, fiind pe plajă în Dubai.

Vlăduța Lupău, fotografii în costum de baie, însărcinată în șapte luni

Vlăduța Lupău a preferat să fie discretă cu cea de-a doua sarcină, mai ales în primele etape, când a ales să o țină departe de ochii fanilor până la momentul spectaculos de la Sala Palatului. A reușit să își ascundă burtica de gravidă în primul trimestru și chiar și în cel de-al doilea, parțial, fără ca admiratorii să observe vreo schimbare. Însă, după acea perioadă, a început să se fotografieze și să surprindă fiecare moment special al sarcinii.

Recent, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au decis să își ia fiul, micuțul Iair, și să plece într-o binemeritată vacanță la căldură. Destinația aleasă a fost Dubai, unde se bucură de soare, mare și de vreme minunată, dar mai ales de timp de calitate în familie. Entuziasmul este la cote maxime, deoarece urmează să li se alăture un nou membru, așa că artista a imortalizat mai multe momente prețioase alături de soțul ei și de fiul lor, dar și alături de băiețelul care crește în pântece și pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

„Cele mai frumoase poze nu le mai fac singură cum era cândva… Mi-am dat seama de acest aspect din ultimele mele postări”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Artista a oferit detalii despre sarcină

Artista are o comunitate impresionantă de fani și ține constant legătura cu aceștia pe rețelele de socializare. Astfel, ea le-a dezvăluit câteva imagini inedite cu burtica de gravidă și le-a povestit despre analizele medicale pe care le face în această perioadă.

Vlăduța Lupău a trebuit să facă testul de glucoză, o analiză medicală obișnuită în timpul sarcinii, ea fiind avertizată de multe mămici că nu este un test deloc plăcut.

„Pentru mine testul de glucoză a fost lejer. Multe fete mi-ați scris că este cel mai horror. Și acum doi ani îmi aduc aminte că mi-ați scris la fel. Eu poate îs mai rezistentă”, a povestit Vlăduța Lupău.

Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare și o imagine emoționantă în care apare alături de soțul ei și fiul lor, fotografie în care i se poate observa burtica de gravidă.

„O ființă mică… o să mă strige ‘mămică’
O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.
Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!
În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer ‘Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair’ și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!
Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.
Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!
Te iubesc minune, cu drag mami!”, a scris Vlăduța Lupău în descrierea fotografiei pe care o poți vedea mai sus.

Citește și:
Ce a dezvăluit Alina Eremia despre nuntă la câteva luni de când s-a logodit cu Edi Barbu: „Am în plan să devin mămică…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people