Vladimir Drăghia, primele declarații după ce a fost operat. Cum se simte actorul: „Am cam avut emoții”

Vladimir Drăghia a făcut primele declarații după ce a trecut printr-o operație.

Vladimir Drăghia, primele declarații după ce a fost operat. Cum se simte actorul: "Am cam avut emoții"

Vladimir Drăghia le-a împărtășit fanilor faptul că a trecut printr-o operație. Actorul a făcut primele declarații despre intervenția suferită.

Pe contul lui de Instagram, Vladimir Drăghia a vorbit despre operația de deviație de sept prin care a trecut recent. Actorul a recunoscut că emoțiile l-au încercat destul de tare, având în vedere că a fost supus unei anestezii generale pentru prima dată. De asemenea, Vladimir Drăghia a ținut să-i îndemne pe fanii lui să contribuie cu donații pentru extinderea secției de cardio chirurgie din cadrul Spitalului Marie Curie.

„Ieri am fost operat pentru deviația de sept. A fost o operație simplă, dar a necesitat anestezie generală. N-am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții, recunosc. 
Altceva voiam să vă spun; extinderea secției de cardio chirurgie de la Spitalul Marie Curie are mare nevoie de susținerea noastră pentru a putea trata copiii cu afecțiuni cardiace.
Există o campanie foarte emoționantă pe tema asta, despre promisiunile pe care le facem copiilor, promisiuni care rămân pe hold cât cei mici sunt în operație, dar eu n-am avut inimă să intru mai mult în acest subiect.
Deci dacă puteți ajuta lunar cu 2 euro, trimiteți și voi un SMS cu textul LOVE la 8844. Vă doresc să vă puteți ține promisiunile.”

Vladimir Drăghia formează un cuplu alături de Alice Cavaleru. Actorul și creatoarea de conținut trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia. Au împreună două fete, pe Zora și pe Alegra Nova. 

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Vladimir Drăghia făcut mărturisiri despre dinamica din familia lui, după ce el și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinți pentru a doua oară. 

„Eu am preluat-o pe Zora, lângă care e o adevărată delectare să fiu, iar Alice e lipită de Alegra. Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează. Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine.”

Vladimir Drăghia a vorbit și despre posibilitatea ca familia lui să se mărească. Momentan, actorul și soția lui se concentrează pe creșterea celor două fiice. 

„Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra. Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla”, a declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro. 

Citește și:
Andreea Antonescu, declarații oneste despre operațiile estetice și ce regrete are: „Putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people