Vladimir Drăghia dezvăluie motivul pentru care nu a vrut să participe la Survivor All Stars: „Am făcut un calcul”

Vladimir Drăghia a mărturisit de ce nu ar fi participat la nou sezon Survivor All Stars.

Vladimir Drăghia dezvăluie motivul pentru care nu a vrut să participe la Survivor All Stars: "Am făcut un calcul"

Vladimir Drăghia se bucură din plin de viața de familie, iar cele două fiice ale sale îi fac fiecare zi mai frumoasă. De asemenea, actorul se bucură și de succes pe plan profesional, fiind implicat în diverse proiecte televizate. Cu toate acestea, el ar spune un „Nu” categoric unei emisiuni TV cunoscute.

Actorul a fost declarat câștigătorul ediției Exatlon din 2018, impunându-se în confruntarea finală cu Ionuț Sugacevschi, care a avut loc într-o transmisie live. Drept urmare, prin votul telespectatorilor, el a devenit beneficiarul premiului în valoare de 100.000 de euro oferit de Exatlon 2018. Cu toate că a ieșit câștigător din emisiune, Vladimir Drăghia nu a luat în considerare o eventuală participare la Survivor All Stars.

Vladimir Drăghia nu ar fi participa la Survivor All Stars

Într-un interviu pentru Cancan, Vladimir Drăghia a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a vrut să participe în aventura din jungla Dominicană. Potrivit acestuia, cele două fetițe ale sale l-au determinat să nu plece departe de casă, dorind să fie aproape de familie. De asemenea, Vladimir Drăghia amintește și despre o accidentare pe care a suferit-o, având și acum probleme cu un picior.

„Nu (n.r. nu s-ar fi dus la Survivor All Stars), pentru că am acum doi copii acasă. Acum e mult mai greu să plec. Mai am și un picior destul de șubred, aș fi riscat și să mă accidentez, aș fi stat și foarte mult timp plecat de acasă. Ar fi fost și foarte puțin probabil să câștig. Nu mai bine rămâi cu o amintire plăcută că ești câștigătorul primului sezon?! Am făcut un calcul, chiar dacă nu m-a invitat nimeni, dar eu tot l-am făcut și am zis că nu ar merita să plec.”, a spus Vladimir Drăghia pentru cancan.ro.

În cadrul aceluiași interviu, actorul a fost întrebat ce urmează acum, în cariera sa, după încheierea filmărilor pentru serialul „Clanul”. Vladimir Drăghia a recunoscut că îi va lipsi atmosfera de la filmări, devenind prieten cu colegii de platou.

„Habar n-am. Urmează să aflu. Am început să mă gândesc că o să-mi lipsească, am legat prietenii cu foarte mulți dintre colegi, foarte mișto echipa. Da, sincer chiar o să-mi lipsească. Marcel, să mă suni pentru următorul proiect, că mai am niște rate de plătit!”, a mai spus actorul.

Actorul, declarații inedite despre viața de familie

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Actorul și creatoarea de conținut trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia. Au împreună două fete, pe Zora și pe Alegra Nova, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2022. 

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Vladimir Drăghia făcut mărturisiri despre dinamica din familia lui, după ce el și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinți pentru a doua oară.

„Eu am preluat-o pe Zora, lângă care e o adevărată delectare să fiu, iar Alice e lipită de Alegra. Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează. Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine.”

Vladimir Drăghia a vorbit și despre posibilitatea ca familia lui să se mărească. Momentan, actorul și soția lui se concentrează pe creșterea celor două fiice.

„Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra. Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla”, a declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro. 

Citește și:
O imagine cu Georgina Rodriguez, cenzurată în Iran. Care a fost motivul?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people