Vladimir Drăghia, despre neînțelegerile cu Alice Cavaleru: „Nu mă întreabă, îmi zice”

Vladimir Drăghia a dezvăluit motivele neînțelegerilor dintre el și Alice Cavaleru.

Vladimir Drăghia, despre neînțelegerile cu Alice Cavaleru: „Nu mă întreabă, îmi zice”

În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, Vladimir Drăghia a făcut o autoevaluare amuzantă, făcând glume pe seama rolului său din serialul „Clanul” de la PRO TV. De asemenea, el a mărturisit că soția sa este nedumerită de orele petrecute pe platou în comparație cu timpul petrecut la televizor, fiind plecat de acasă mai multe ore pentru filmări.

Invitat la emisiunea de la PRO TV, actorul a vorbit despre rolul său în serialul „Clanul.” Acesta a oferit câteva detalii despre timpul petrecut pe platourile de filmare, dar și despre neînțelegerile cu soția lui, Alice Cavaleru, care vin la pachet.

În serialul „Clanul” de la PRO TV, Vladimir Drăghia a primit rolul polițistului Mișu din echipa lui Costoiu. Într-un interviu la „Vorbește Lumea”, actorul a oferit câteva detalii din culisele producției de succes, precum faptul că personajul comisarului începe să devină isteric din cauza rivalității cu Tătuțu’. Deși moderatorii l-au lăudat pentru evoluția sa în acest rol, Vladimir Drăghia a recunoscut că are multe de învățat și că, uneori, nu își învață pe de rost toate replicile pentru că are un număr redus de apariții.

„Am trei replici pe episod. De multe ori, spre rușine mea, vin așa… flu-flu, la cadru. Să vezi în trei (n.r. evoluție), mai ales că înnebunește Costoiu. Și poți să-ți dai seama doar din priviri, că am puține replici. Când mă uit se vede totul. E foarte mișto. Pentru mine, cel puțin, e foarte distractiv. Am cu cine să mă distrez acolo. Chiar vin de plăcere. Actorii sunt foarte mișto. Și pe lângă lucrul bun pe care îl fac acolo, în spatele camerelor e adevăratul show„, a transmis Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia, neînțelegeri cu Alice Cavaleru din cauza serialului Clanul

Totodată, actorul a recunoscut că soția lui, Alice Cavaleru, este nedumerită de orele pe care le petrece acesta pe platou, având în vedere numărul puțin de replici pe care le are în serial. Vladimir Drăghia și creatoarea de conținut formează unul dintre cuplurile îndrăgite din showbiz-ul românesc și au împreună două fete, pe Zora și pe Alegra. Cei doi împărtășesc deseori imagini de familie și au o relație apropiată cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

„Problema este nu că stau mult, ci că… revin la o glumă din familie, că stau mult fără să fac nimic. Plec dimineața, mă duc la filmări. Vin seara acasă. Dar e frustrant când stai și se uită nevastă-mea la televizor și… Nu mă întreabă, îmi zice. Cam 12 ore sunt într-o zi de filmare. Nu tot timpul pentru mine. Noi suntem numerotați în funcție de importanță sau apariția… Am 13, au murit trei dinaintea mea și am ajuns pe 9 sau 10. Tot se duc, la ăștia care înnebunesc, nu știu cum să-i număr. La cum am evoluat, după cinci sezoane sunt pe 1”, a declarat Vladimir Drăghia.

Citește și:
Cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people