Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc despre finalul serialului Adela: „Am început să ne întristăm”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de câteva luni și recent cei doi au făcut un pas important în ceea ce privește relația lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc despre finalul serialului Adela: "Am început să ne întristăm"

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt într-o relație de câteva luni. Cei doi lucrează împreună la serialul „Adela”, difuzat și produs de Antena 1.

Confirmarea faptului că Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu a venit la ceva timp după ce fanii și-au pus o serie de semne de întrebare cu privire la legătura dintre cei doi, având în vedere apariția mai multor imagini cu ei împreună pe rețelele de socializare. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost invitați la Antena Stars unde au vorbit despre serialul „Adela”, despre faptul că filmările pentru ultimul sezon se apropie de final și despre ce regrete au cu privire la acest aspect.

„E trist. Dar lucrurile astea rămân (n.red.: actorul arătând spre iubita lui). Am început să ne întristăm, pentru că am petrecut doi ani. S-au legat multe amintiri frumoase. E primul proiect în urma căruia rămân cu foarte multe lucruri”, a completat Vlad Gherman la Xtra Night Show.

Cei doi au declarat că știu deja cum se va încheia serialul difuzat de Antena 1 și care se bucură de mare succes în rândul fanilor.

„Ne așteaptă niște surprize. Cam știm în mare parte cum se termină. Suntem cu filmările aproape de sfârșit”, a spus Oana Moșneagu.

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Recent, Vlad Gherman a dezvăluit prin intermediul unui video publicat pe contul personal de YouTube că el și partenera lui, Oana Moșneagu, au făcut un pas important în relație. Mai exact, s-au mutat împreună. 

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”

Actorul a vorbit și despre schimbările care au apărut după ce partenera lui s-a mutat la el. 

„Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam o masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiul tău pentru haine, se rezolvă. Vor fi câteva modificări și prin living, în dormitor”, a adăugat Vlad Gherman. 

Citește și:
Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: „Preferă să rămână în spate'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people