Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios. Cum arată cele două rochii de mireasă purtate de actriță

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil luna trecută. Evenimentul a fost unul discret și a avut loc pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus marele „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios și au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare numeroase imagini și clipuri de la importantul eveniment din viața lor.

„Meet the Ghermans
3 ani ne-au adus aici.
Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat.
Welcome love, stay here forever”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Fanii au apreciat în mod impresionant imaginile de la ceremonia religioasă a celor doi.

„La bine, dar mai ales la greu.
Promisiune pentru totdeauna!”, a postat actorul pe social media.

După ceremonia religioasă, cei doi au continuat cu petrecerea de nuntă, iar din clipurile postate pe rețelele de socializare s-a putut observat că atât mirii, cât și invitații s-au distrat de minune întreaga seară.

Pentru petrecere, Oana Moșneagu a purtat cea de-a doua rochie de mireasă, cu o croială mai lejeră, care i-a permis să danseze în voie și să se distreze întreaga seară.

Și Vlad Gherman a ales două ținute impresionante pentru nunta sa cu Oana Moșneagu, optând pentru un detaliu special la gulerul sacoului. El a ales două costume distincte pentru diferite momente ale nunții: unul pentru ceremonia religioasă și dansul mirilor, iar celălalt pentru restul evenimentului. Primul costum este negru, asortat cu o cămașă albă, în timp ce cel de-al doilea este gri, tot cu o cămașă albă.

Vlad Gherman a adăugat și un detaliu special la gulerul sacoului său, unde a fost brodată data nunții sale cu partenera de viață și inițialele lor: „O&V 02.06.2024”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu pleacă în luna de miere

Vlad Gherman a dezvăluit că el și partenera lui nu plănuiesc să plece în luna de miere, iar asta pentru că amândoi sunt implicați în mai multe proiecte profesionale.

„Din nefericire, nu o să fie nici măcar după nuntă. O să fie probabil abia la iarnă, pentru că avem foarte multă treabă, adică avem și serialul, avem spectacole de teatru, o să mai avem și alte proiecte care intră ulterior și atunci o să fie foarte greu să avem o pauză mare, astfel încât să zicem că ne deconectăm. Probabil că o să avem câteva weekenduri ca să putem să facem niște city break-uri, poate chiar și prin România să ne plimbăm, pentru că sunt locuri în care nu am ajuns încă. Deci, timp de relaxare o să existe, dar așa luna aia de miere pe care o așteptăm, fără doar și poate, o să vină abia la iarnă”, a declarat Vlad Gherman pentru Playtech Știri.

Vlad Gherman a mai mărturisit că el și Oana Moșneagu au fost copleșiți de emoții în ziua în care s-au căsătorit civil.

„Da, exact parcă s-a repetat istoria de la cererea în căsătorie, care a avut loc acum un an aproape, pe scena teatrului. Acum la fel, înainte să zic că da, plângea și m-a făcut și pe mine să plâng. Ne-au și filmat părinții, plângea toată lumea acolo, ziceai că e un moment trist. (râde) Au fost lacrimi de bucurie.”

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people