Vlad Gherman, primele declarații după ce și-a făcut al doilea implant de păr: „Meseria mea m-a convins”

Vlad Gherman și-a făcut un nou implant de păr și a dezvăluit cum a decurs intervenția.

Acum câteva zile, Vlad Gherman a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește înfățișarea sa. Actorul s-a tuns zero și a filmat întreg momentul, pe care ulterior l-a arătat și urmăritorilor de pe rețelele de socializare. 

Pe Instagram, Vlad Gherman și-a surprins fanii după ce a împărtășit un video în care se filmează în timp ce se tunde zero. Actorul a avut și o explicație pentru care a luat această decizie, având legătură cu un nou implant de păr pe care îl va face. 

„Fraților, am emoții pentru că astăzi facem un experiment, un test care poate să fie foarte, foarte stupid și greșit din multe puncte de vedere. Și asta pentru că am terminat toate proiectele. Nu mai am serial, nu mai am film, nu mai am nimic de făcut și vreau o schimbare. Așadar, astăzi, împreună cu voi, o să mă tund singur, urmează să îmi fac încă un implant de păr. Practic, oricum sunt forțat să fiu tuns scurt. Așadar, de ce să nu imortalizăm acest moment de prostie maximă, care poate, totuși, o să iasă extraordinar, deși sunt șanse foarte mici. (…) Mamă, e prea scurt. Arăt ca un personaj… O, Doamne. Regret decizia asta. Deci, dragilor, scopul a fost că oricum urma să mă tund, m-am tuns singur, urmează implantul săptămâna viitoare. M-am convins, cred că o să mă duc să plâng”, a transmis Vlad Gherman pe Instagram. 

Vlad Gherman, primele declarații despre al doilea implant de păr

Vlad Gherman a făcut pe rețelele de socializare primele declarații după ce a recurs la ajutorul specialiștilor pentru un implant de păr, fiind la a doua intervenție de felul acesta. 

„A fost o intervenție mai lungă (14 ore) având nevoie de mai multe grefe decât prima oară, iar asta pentru că părul meu nativ nu se oprește din a mă părăsi. A fost o procedură, la fel ca prima, lipsită de durere de la început până la final, deși oboseala începea să își spună cuvântul în ultima oră din acest proces. Dacă eu obosisem stând întins, vă dați seama echipa cum era! Nu am cuvinte să le mulțumesc, mai ales că m-am ales și cu un bonus – o excizie a unei alunițe care nu părea în ordine! În orice caz încep acum câteva nopți în care nu mă voi odihni cum trebuie fiind și foarte atent să nu cumva să îmi ating zona implantată, dar… abia aștept ca în următoarele luni să recâștig încrederea în mine pe care începusem să o pierd în ultima perioadă!”, a transmis Vlad Gherman.

De asemenea, Vlad Gherman a vorbit despre motivul pentru care a ales să-și facă această intervenție estetică. 

„12 ore de la al doilea implant de păr pe care l-am făcut în 3 ani. De ce? Pentru că moștenesc gena bărbaților fără păr din familia Gherman
Gândiți-vă că acum 3 ani mi-au fost transplantate 2200 de grefe, iar aseară 3070 din cauza ritmului accelerat al căderii părului!
Meseria mea m-a convins că ar fi bine să îmi conserv cât pot firele sănătoase de păr, iar asta implică proceduri PRP constant și implant de par o dată la câțiva ani!
Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni, nu ajungeți doar atunci când trebuie să le tratați
O să îmi iau câteva zile să mă vindec, să dorm cât mai mult (deși e greu să faci asta în primele zile după implant) și voi reveni la voi, pe Instagram, cât de curând!”, a scris Vlad Gherman.

Citește și:
Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Ce a dezvăluit artistul: „A fost o decizie dificilă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people