Vlad Gherman, dezvăluiri surprinzătoare despre conflictele cu Oana Moșneagu. Cine inițiază împăcarea: „Dacă ar fi un motiv”

Vlad Gherman a vorbit despre certurile dintre el și Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus marele „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

Vlad Gherman a oferit detalii despre relația cu Oana Moșneagu

Recent, actorul a vorbit deschis despre situațiile tensionate din relația lor. Vlad Gherman a admis că între el și Oana Moșneagu apar și momente de dezacord. A subliniat însă că nu le-ar descrie drept conflicte majore, ci mai degrabă ca mici divergențe. Aceste discuții izvorăsc în general din responsabilitățile lor zilnice și din activitățile casnice.

Vlad Gherman a dezvăluit că soția sa are standarde ridicate în ceea ce privește curățenia în locuință, preferând ca totul să fie mereu în ordine, în timp ce el nu ar fi deranjat de puțină dezordine.

Actorul a recunoscut că micile conflicte dintre ei se sting rapid și, la final, ajung să se amuze pe seama lor. Când vine vorba de cine face primul pas spre împăcare, acesta este de obicei el, deoarece a glumit spunând că Oana Moșneagu are întotdeauna dreptate.

„Spălat vase, curățenie și tot curățenie. Oana are un OCD, îi place să facă curat, nu poate să stea locului dacă nu e casa la dungă. Spre deosebire de mine, care n-aș avea nicio problemă să fie puțină dezordine. Dacă ar fi un motiv de ceartă, cam ăsta ar fi. Eu vin pentru că, de cele mai multe ori, ea are dreptate”, a declarat Vlad Gherman, la Știrile Antena Stars, potrivit Spynews.

Cei doi vor juca împreună într-un film

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au surprins fanii de pe rețelele de socializare cu anunțul că vor juca împreună într-un film românesc de comedie și că au început deja filmările.

Pelicula se numește „Fete, filme și băieți”, iar din distribuție mai fac parte Ioana State, George Tănase, Alexandra Răduță, Sergiu Costache, Gabriel Vatavu, scenariul și regia fiind semnate de Paul Decu.

„Sunt maaaxim de entuziasmată să fiu în distribuția acestui film și mă bucur de fiecare etapă a lui. Ne vedem în sala de cinema!”, a scris Oana Moșneagu pe internet.

Într-un interviu acordat recent, Oana Moșneagu a dezvăluit că s-a gândit foarte mult dacă să ia numele de familie al partenerului său, iar decizia a luat-o cu puțin timp înainte de nuntă.

„Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, inclusiv cu cel al cununiei civile, îmi doream din ce în ce mai puțin să rămân ‘Moșneagu’, chiar și pentru public. Titulatura de ‘Gherman’, care vine în urma uniunii noastre, atât în fața societății, cât și a lui Dumnezeu, este cea care mă face să zâmbesc și să mă mândresc”, a povestit Oana Moșneagu pentru VIVA!.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people