Vlad Gherman, detalii despre nunta cu Oana Moșneagu. De ce nu va participa Cristina Ciobănașu: „Am convenit amândoi”

Vlad Gherman a dezvăluit detalii despre nunta cu Oana Moșneagu și motivul pentru care Cristina Ciobănașu nu va fi prezentă.

Vlad Gherman, detalii despre nunta cu Oana Moșneagu. De ce nu va participa Cristina Ciobănașu: "Am convenit amândoi"

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au planificat să-și oficializeze căsătoria în vara anului 2024, având deja stabilite detalii importante precum locația, lista de invitați și trupa care se va ocupa de atmosferă. Într-un interviu acordat la Fresh by Unica, actorul a dezvăluit diverse aspecte despre organizarea nunții, inclusiv cea mai mare provocare întâlnită până acum și motivul pentru care fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu, nu va participa la eveniment.

Vlad Gherman, detalii despre nunta cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună din august 2021 și s-au logodit după doi ani de relație, în august anul acesta. Cei doi planifică să își oficializeze căsătoria în iunie anul viitor, alegând o locație specială, o seră pe un domeniu de 2,5 hectare, la marginea Pădurii Snagov. Vlad și Oana împărtășesc aceeași dorință pentru nunta lor. Până în prezent, cei doi actori au gestionat cu succes organizarea evenimentului, fără a întâmpina alte provocări. Această experiență i-a adus și mai aproape, consolidând legătura dintre ei.

„A arătat că avem răbdare unul cu celălalt. E foarte frumos. (…) 60% din nuntă este gata. Restul sunt mici detalii, importante de altfel, pe care o să le rezolvăm la anul, după ce ne întoarcem din vacanță”, a spus Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Cuplul se așteaptă să aibă aproximativ 200 de invitați la nunta lor, în scenariul în care toată lumea răspunde invitației.

„Sunt fix oamenii dragi nouă. Ne dorim să vină oamenii cu care am interacționat foarte mult, prieteni vechi, familie. Nu vrem să zică lumea: ‘Oana și Vlad, nunta anului, Doamne câți invitați, fast și opulență’. E o petrecere mai mare pe care vrem să o organizăm în ziua aia care este într-adevăr despre noi”, a mai declarat Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu nu va merge la nuntă

În acest moment, Vlad Gherman se implică în două proiecte semnificative: serialul „Lia, soția soțului meu” difuzat la Antena 1 și emisiunea „Happy Café” de pe Happy Channel. În cadrul emisiunii de pe Happy Channel, el împarte rolul de prezentator cu fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu, și, începând cu luna ianuarie a acestui an, și cu Andreea Ibacka. Vlad și Cristina au rămas prieteni, colaborând împreună pe platourile de filmare. Cu toate acestea, actorul a confirmat că fosta lui iubită nu va lua parte la nunta sa cu Oana Moșneagu.

„Am discutat cu Cris, i-am spus că mie, personal, mi s-ar părea ciudat să o chem la nunta mea. Ea a zis că oricum cel mai probabil nu ar fi venit. Am convenit amândoi, a fost o discuție liberă pe care am purtat-o super matur. A zis că oricum nu ar veni. Nu trebuie acum să speculați că suferă și nu vrea să vadă momentul. Nu. Mi s-ar părea ciudat, e o chestie de respect față de relația în care am fost aproape 10 ani”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată, adăugând faptul că nici el nu ar vrea să fie invitat la nunta Cristinei Ciobănașu.

Citește și:
Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Actorul a sărbătorit alături de iubita lui, Ines de Ramon

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people