Vlad Gherman, declarație superbă de dragoste pentru Oana Moșneagu: „Învățăm împreună în fiecare zi să iubim”

Vlad Gherman i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerei sale, Oana Moșneagu, pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman, declarație superbă de dragoste pentru Oana Moșneagu: "Învățăm împreună în fiecare zi să iubim"

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din showbiz-ul românesc. Relația lor este din ce în ce mai serioasă și au planuri de viitor împreună. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc de fiecare dată cu emoție despre relația lor. Recent, actorul și-a surprins iubita cu o declarație de dragoste superbă, pe care i-a transmis pe Instagram. Mesajul lui a fost apreciat și i-a înduioșat până și pe fanii lui. 

„Ea și cu mine suntem doi adulți la școală. Învățăm împreună în fiecare zi să iubim. E greu să treci clasa fără restanțe, e greu să iei 10 la toate materiile care fac parte din programa școlară a iubirii. Împreună suntem mai disciplinați, împreună învățăm mai bine și am început amândoi să venim acasă cu carnetul plin de note bune! Sperăm să fim premianți de la un an la altul mai ales că această școală nu se termină niciodată 🥹❤️ @oana_mosneagu iubesc să învăț să te iubesc!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vlad Gherman (@vladgherman_oficial)

Într-un interviu pentru unica.ro, Vlad Gherman a dezvăluit pentru prima dată că intenționează să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Oana Moșneagu, însă vestea nu este o noutate pentru partenera lui, care se așteaptă ca, la un moment dat, să primească inelul. Actorul a mărturisit că nu și-a ales încă momentul pentru a adresa marea întrebare, însă el și partenera lui au mai purtat discuții legate de căsătorie. Astfel, cererea nu va fi o surpriză completă pentru actriță.

„Am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: „da, vezi că mâine te cer”, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte. Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada „honey moon” (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla, o să vedem”, a declarat Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Acum ceva timp, Vlad Gherman și Oana Moșeangu au vorbit despre povestea lor de dragoste. Actrița a dezvăluit cum o surprinde partenerul ei. 

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca, după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a mărturisit Oana Moșneagu într-un interviu acordat OK Magazine.

În același timp, și Vlad Gherman a avut cuvinte de laudă și vorbe frumoase la adresa partenerei sale.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

Citește și:
Debutul lui Pharrell la Louis Vuitton a adunat o mulțime de staruri și a livrat un show pe măsură

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people