Vlad Gherman a avut parte de un incident la un spectacol. Ce s-a întâmplat cu actorul

Vlad Gherman a povestit că a avut parte de un incident la un spectacol.

Vlad Gherman a avut parte de un incident la un spectacol. Ce s-a întâmplat cu actorul

Vlad Gherman le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare un incident prin care a trecut recent, care a avut loc pe scenă.

Pe Instagram, Vlad Gherman le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că a avut parte de o accidentare chiar la finalul unui spectacol de teatru. Conform declarațiilor sumare făcute de actor, se pare că acesta are entorsă. Deși nu a oferit foarte multe detalii despre cum s-a produs incidentul pe scenă, Vlad Gherman le-a arătat fanilor o imagine cu piciorul său accidentat.

„Final de spectacol apoteotic”, a transmis Vlad Gherman pe Instagram. 

În luna august a acestui an, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Oana MoșneaguMomentul a avut loc la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, regizat de Anca Sigartău, care s-a jucat în aer liber la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, și în care cei doi interpretează rolurile principale. Cererea în căsătorie a fost inedită, iar spectatorii au privit cu emoție. Actorul a ținut și un discurs în fața tuturor înainte să se așeze în genunchi și să îi ofere inelul de logodnă iubitei sale. Ulterior, actrița l-a luat în brațe pe Vlad Gherman și s-au sărutat.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, cu anxietăți, și cel mai important lucru e că în ăștia doi ani Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine.”

Pe contul ei de Instagram, Oana Moșneagu a făcut câteva declarații după ce a fost cerută în căsătorie.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”

La aproape o lună de la logodna lor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au oferit mai multe detalii despre nunta pe care o plănuiesc. Cei doi au declarat că nu s-au hotărât în privința unei locații, însă își doresc un eveniment restrâns, la care să participe familia și prietenii.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Oana Moșneagu a declarat că își dorește o rochie în care să se simtă confortabil pentru a se distra toată noaptea.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea „Xtra Night Show.”

Pe de altă parte, Vlad Gherman a recunoscut că, la un moment dat, au luat în cosiderare Palatul Mogoșoaia drept locație pentru nuntă.

„Ne-am gândit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia”, a spus Vlad Gherman.

Citește și:
Alexandru Ion Țiriac, mesaj dur la adresa Serenei Williams după ce aceasta a ironizat-o pe Simona Halep cu privire la sentința de suspendare din tenis

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people