Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit definitiv. Actorul s-ar fi mutat singur în SUA

Viviana Sposub și George Burcea au pus capăt poveștii lor de dragoste.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit definitiv. Actorul s-ar fi mutat singur în SUA

Viviana Sposub și George Burcea au pus punct relației lor, deși au încercat să își rezolve problemele din cuplu după despărțirea inițială. Se pare că actorul ar fi început o nouă etapă în viața sa peste Ocean, stabilindu-se acolo singur, după ce toate demersurile sale de a-și recâștiga prezentatoarea TV ar fi fost nereușite. O sursă apropiată lor a dezvăluit detalii privind culisele despărțirii și detalii legate de mutarea lui George Burcea din România.

Viviana Sposub și George Burcea și-au spus „adio” definitiv

Fosta prezentatoare TV și actorul au pus capăt relației lor vara trecută, din cauza unor probleme survenite în timpul lunilor petrecute împreună în SUA. Deși au dat o a doua șansă povestii lor de dragoste, Viviana Sposub i-ar fi acordat încă o oportunitate actorului.

Cu toate acestea, se pare că toate eforturile lui au fost în zadar, deoarece relația lor a ajuns la final, iar de ceva vreme George Burcea s-a mutat în America. Conform unor surse din cercul lor de cunoștințe, George Burcea ar fi schimbat numărul său de telefon și dorește să profite de toate oportunitățile care i se ivesc în cale.

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la la lansarea oficială a filmului ‘Wednesday’, ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl mai avea cu Kanal D. Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară. Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru CANCAN.RO.

Chiar dacă George Burcea și Viviana Sposub au ținut despărțirea lor de vară departe de ochii publicului, o sursă apropiată a dezvăluit aspecte legate de dificultățile din cuplu. Se pare că fosta prezentatoare TV visa la construirea unui viitor în Statele Unite, în timp ce actorul dorea să rămână aproape de fiicele sale, care locuiesc în București alături de Andreea Bălan.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. (…). Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a spus o altă sursă, în urmă cu ceva timp, potrivit publicației menționate anterior.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people