Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi întors în România, după câteva luni petrecute în SUA

George Burcea și Viviana Sposub s-ar fi întors în România, după câteva luni petrecute în Statele Unite ale Americii.

Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi întors în România, după câteva luni petrecute în SUA

După o lungă perioadă petrecută în Statele Unite ale Americii, George Burcea s-ar fi întors în țară, însoțit de Viviana, iubita sa. Unul dintre primele lucruri pe care le-ar fi făcut actorul a fost să-și reîntâlnească fiicele. Având în vedere că George va pleca din nou peste Ocean abia la finalul verii, acesta ar fi decis să renunțe la apartamentul pe care îl închiriase în New York.

George Burcea și iubita sa, Viviana Sposub, au hotărât să plece peste Ocean, odată cu participarea actorului la lansarea oficială a serialului Wednesday din Los Angeles. De atunci, fostul soț al Andreei Bălan a participat la alte evenimente în calitate de actor în acest serial și a avut și alte angajamente profesionale. Prin urmare, cuplul s-a mutat în SUA pentru câteva luni, unde au avut parte de experiențe de neuitat.

George Burcea și Viviana Sposub s-ar fi întors în Romania

Cu toate acestea, cei doi s-ar fi întors în România pentru această vară, în care George va putea petrece mai mult timp cu fetițele lui. Potrivit Cancan, actorul ar avea la dispoziție toată luna iulie pentru a sta cu fiicele lui, motiv pentru care el și Viviana ar fi renunțat la apartamentul închiriat din New York pentru a reveni acasă.

George a fost să-și vadă fetele, imediat ce a ajuns în țară. Îi era dor de ele. Numai la micuțe i-a fost gândul. George și Viviana vor rămâne în țară până spre finalul verii. Legal, el are dreptul să-și petreacă toată luna iulie cu fiicele sale. Abia așteaptă, nu vrea să piardă acest moment. Ei se vor întoarce însă în America, unde deja încearcă să-și facă un viitor în cinematografie și lucrează cu mai mulți agenți. În acest moment, chiar le merge foarte bine în Statele Unite, a declarat pentru CANCAN.RO o persoană apropiată cuplului.

Andreea Bălan, despre procesul împotriva actorului

În urmă cu ceva timp Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit și, din păcate, relația dintre ei nu este într-o situație foarte bună în prezent. Într-un interviu acordat în podcastul lui Jorge, artistei i s-a pus întrebarea dacă s-a gândit să renunțe la procesul de calomnie împotriva fostului soț. Cu toate acestea, Andreea Bălan a dezvăluit că aceasta este modalitatea prin care actorul a încetat să mai facă declarații despre ea.

Totuși, Andreea Bălan a spus că l-a iertat pe George și pe toți cei din viața ei, deoarece consideră că, dacă nu ierți, Universul nu îți va oferi ceea ce îți dorești.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan, potrivit Fanatik.

Citește și:
Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre noii concurenți America Express: „O să râdem mult'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people