Viviana Sposub și George Burcea confirmă împăcarea. Cum au dezvăluit cei doi vestea

Viviana Sposub și George Burcea au confirmat că s-au împăcat.

Viviana Sposub și George Burcea confirmă împăcarea. Cum au dezvăluit cei doi vestea

Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou împreună. Cei doi au confirmat împăcarea, după ce în ultima vreme au apărut mai multe zvonuri conform cărora au mai dat o șansă relației lor. Vedeta și actorul le-au dezvăluit vestea fanilor într-un mod inedit. 

Pe 15 ianuarie, George Burcea a împlinit 36 de ani. Cu ocazia asta, Viviana Sposub i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj actorului și, în același timp, a dezvăluit și că s-au împăcat. Cei doi formează un cuplu din nou, după ce în vara anului 2023 s-au despărțit după trei ani de relație. Mesajul vedetei a fost însoțit de un video în care ea și George Burcea sunt surprinși în ipostaze tandre și se sărută. 

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea…😳 La mulți ani, iubitule!❤️ @george_burcea”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe contul ei de Instagram.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV, acolo unde amândoi au fost concurenți. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care acesta are două fete.

În luna iulie a anului 2023, Viviana Sposub și-a anunțat urmăritorii că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. După o relație de trei ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub la vremea respectivă pe Instagram.

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit de mai multe ori public în timpul relației lor despre dorința de a se căsători și de a-și întemeia o familie împreună.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, povestea Viviana Sposub pentru Cancan.ro.

Citește și:
Sofia Vergara, declarații surprinzătoare despre divorțul de Joe Manganiello: „Am mers mai departe'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people