Viviana Sposub, luată prin surprindere de partenerul ei, George Burcea. Gestul făcut de actor

Viviana Sposub și George Burcea au surprins cu anunțul că formează din nou un cuplu.

După o perioadă în care au fost despărțiți, Viviana Sposub și George Burcea au ales să treacă peste problemele din relație și să fie din nou împreună. Vedeta și actorul au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste, iar fanii au fost extrem de încântați de această decizie luată de către cei doi. 

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu solid, iar recent vedeta a fost luată prin surprindere de către un gest făcut de actor. Acesta i-a cumpărat partenerei sale câteva prăjituri, iar Viviana Sposub a dorit să împărtășească și cu fanii de pe rețelele de socializare faptul că a fost încântată de gestul iubitului ei. 

I-am zis lui George că mi-e poftă de ceva dulce, iar el a venit acasă cu toate bunătățile astea”, se arată în mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram, alături de prăjiturile pe care i le-a adus partenerul ei, George Burcea. 

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV, acolo unde amândoi au fost concurenți. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile, tensiuni, dar au fost implicați și într-o serie de scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care acesta are două fete, pe Ella și pe Clara.

În vara anului 2023, Viviana Sposub și-a anunțat urmăritorii că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. După o relație de trei ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, actorul și vedeta au decis să mai acorde o șansă relației lor, astfel că s-au împăcat.

Pe 15 ianuarie 2024, George Burcea a împlinit 36 de ani. Cu ocazia asta, Viviana Sposub i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj actorului și, în același timp, a dezvăluit și că s-au împăcat. Cei doi formează un cuplu din nou, după ce în vara anului 2023 s-au despărțit după trei ani de relație. Mesajul vedetei a fost însoțit de un video în care ea și George Burcea sunt surprinși în ipostaze tandre și se sărută.

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea…😳 La mulți ani, iubitule!❤️ @george_burcea”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe contul ei de Instagram.

Într-un interviu acordat recent, Viviana Sposub a vorbit despre dorința ei de a deveni mamă. Vedeta vrea să își întemeieze propria familia și este nerăbdătoare să facă la un moment dat și acest pas în viața ei.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

Citește și:
Anunțul făcut de Mirela Retegan după ce Gașca Zurli s-a destrămat: „Cu toții avem nevoie să ne adaptăm, să evoluăm'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people