Viviana Sposub, dezvăluiri inedite despre dorința de a deveni mamă, după împăcarea cu George Burcea: „Am simțit asta”

Viviana Sposub a dezvăluit că își dorește să își întemeieze propria familie în viitor, fiind nerăbdătoare să devină mamă.

Viviana Sposub, dezvăluiri inedite despre dorința de a deveni mamă, după împăcarea cu George Burcea: "Am simțit asta"

Viviana Sposub și George Burcea au traversat numeroase încercări împreună și, odată cu trecerea timpului, relația lor s-a consolidat din ce în ce mai mult. Tânăra a fost alături de iubitul ei chiar și în momentele când acesta era implicat în dispute juridice cu Andreea Bălan, iar George i-a oferit același sprijin în viața ei profesională.

Cu toate acestea, după câțiva ani de relație, au decis să ia o pauză, însă s-au împăcat după scurt timp. Viviana Sposub a călătorit în America, unde George Burcea lucra la anumite proiecte, hotărâtă să mai ofere o șansă relației cu omul alături de care a fost în ultimii ani.

Viviana Sposub, dezvăluiri inedite despre vizitele în SUA

Fosta prezentatoare TV s-a declarat fascinată de SUA și își dorește să ajungă mai des în vizită. Cu toate că i-ar plăcea să își construiască o carieră departe de casă, viza îi pune piedici momentan, însă nu se lasă descurajată. Într-un interviu pentru Viva.ro, Viviana Sposub a oferit mai multe detalii despre aventurile lor din America.

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja acolo. Am copilărit uitându-mă la producții care au fost filmate ori la New York, ori la L.A. Acum am ocazia să văd toate locurile pe care le vedeam atunci când eram copil și pe care visam să le vizitez într-o zi.”

„M-am bucurat să trăiesc sărbătorile într-o locație caldă. A fost pentru prima oară când am plecat din Europa. Și m-am bucurat și de prezența lui George. Am petrecut sărbătorile împreună și a fost foarte frumos”

„Deocamdată, America este pentru mine o destinație de călătorie. Poate că pe viitor lucrurile vor sta altfel. Ai nevoie de o anumită viză pentru a putea profesa acolo. Acum merg și mă bucur de împrejurimi și de oamenii pe care mi i-am făcut deja prieteni acolo”, a spus Viviana Sposub.

Astfel, Viviana a precizat că și-ar dori mult să își construiască o viață în Statele Unite, însă are suficiente motive pentru a rămâne acum acasă, familia și prietenii având un rol semnificativ.

„Mi-aș dori foarte mult să trăiesc acolo dacă ar fi mai simplu de obținut o viză. Deocamdată am destule lucruri care mă țin în țară, prietenii, familia. Poate doar pe viitor să fac un pas care să fie definitiv”, adaugă Viviana Sposub.

Iubita lui George Burcea își dorește să devină mamă

În ceea ce privește viața de familie, Viviana Sposub a dezvăluit că își dorește foarte mult să devină mamă. Chiar dacă, pentru moment, acest lucru nu este în planurile privind viitorul apropiat, este nerăbdătoare să își întemeieze propria familie.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, mai spune Viviana Sposub.

În cadrul aceluiași interviu, fosta prezentatoare TV a mărturisit și ce apreciază foarte mult la partenerul ei, Viviana Sposub este impresionată de modul în care George Burcea se comportă, în general, cu femeile.

„Felul în care se comportă cu o femeie, nu doar cu mine, cu femeile în general, pentru că așa vezi ce caracter are un bărbat. Să fie grijuliu, iubitor și să mă prioritizeze, pentru că dacă faci parte din viața mea înseamnă că și eu te pun pe un anumit loc”, precizează Viviana Sposub.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Lidia Buble despre participarea la Asia Express împreună cu sora ei: „E frustrant să fii judecat pe nedrept'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people