Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Viviana Sposub a făcut recent câteva declarații surprinzătoare cu privire la viața ei profesională.

Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar împreună formează o echipă perfectă atât în viața privată, cât și în cea profesională. Cei doi se susțin reciproc și se bucură zilnic de dragostea pe care și-o poartă.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV. Pe parcursul relației, cei doi au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care actorul are două fete.

După ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a acceptat o nouă provocare în viața ei, astfel că fanii au putut-o vedea și în ipostaza de prezentatoare a emisiunii „Dimineața cu noi”, emisiune care a fost însă scoasă din grila Kanal D după numai câteva luni.

În luna noiembrie a anului trecut, George Burcea și Viviana Sposub au participat la premiera din New York a serialului „Wednesday”, în care George a interpretat rolul lui Lurch. După lansarea serialului, el a câștigat popularitate și a obținut recunoașterea din partea fanilor din țară și de peste hotare. El a jucat în producție alături de actori renumiți, precum Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman și Jenna Ortega. George a declarat atunci că munca, încrederea, perseverența și poate norocul au contribuit la cariera sa de succes în actorie, care l-a purtat pe marile platouri de filmare europene.

Ulterior, Viviana Sposub și George Burcea au luat decizia de a se muta timp de trei luni în Statele Unite ale Americii, unde au închiriat un apartament în New York, dar apoi au revenit pentru o scurtă perioadă în țară.

Ce spune Viviana Sposub despre intervențiile sale estetice

Viviana Sposub are o relație foarte strânsă cu comunitatea sa de fani de pe rețelele de socializare și le împărtășește acestora detalii despre viața ei personală, dar și cea profesională.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, vedeta a fost întrebată despre intervențiile ei estetice, în special dacă a apelat la chirurgul estetician pentru a-și mări bustul.

„Oare de ce prima întrebare e chiar asta? E natural totul, de la Moldova”, a spus Viviana Sposub, precizând că a apelat la medicii esteticieni doar pentru proceduri non-invazive, pentru a-și retușa micile imperfecțiuni.

Ea a povestit și despre experiența ei din America, dezvăluind că acum ea și George locuiesc în Los Angeles.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a mai spus Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people