Viviana Sposub a trecut printr-o situație neașteptată: „Am început să țip”

Viviana Sposub a povestit pe rețelele de socializare că a trecut printr-o situație mai puțin obișnuită.

Viviana Sposub a trecut printr-o situație neașteptată: "Am început să țip"

Viviana Sposub a fost protagonista unei situații neobișnuite și a decis să împărtășească mai multe detalii despre asta cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Viviana Sposub a povestit pe Instagram ce anume i s-a întâmplat după ce a luat masa în oraș. Pe masa ei a căzut o pisică, moment care a speriat-o foarte tare pe vedetă. 

„Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură. Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full. Pe lângă faptul că a durat o oră jumate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!”

Vedeta a continuat să vorbească despre reacția pe care a avut-o în urma acestei experiențe cu care nu s-a mai întâlnit până acum. 

„Vă dați seama că am început să țip. Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită”, a povestit Viviana Sposub.

Vivana Sposub a anunțat recent că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. Vedeta și actorul s-au despărțit după trei ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care actorul are două fete. 

În ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri conform cărora Viviana Sposub și George Burcea ar fi pe punctul de a se despărți, având în vedere că nu au mai fost văzuți împreună, iar actorul a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta sa soție, Andreea Bălan, în timp ce Viviana Sposub a rămas în București. Fosta prezentatoare TV a fost cea care și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că ea și George Burcea s-au separat și a cerut discreție și înțelegere în această perioadă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și:
Cher are o nouă afacere. Brand-ul artistei te va surprinde

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people