Viviana Sposub, surprinsă alături de un bărbat celebru, la o lună de la despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub și-a surprins fanii cu o imagine alături de un bărbat celebru.

Viviana Sposub, surprinsă alături de un bărbat celebru, la o lună de la despărțirea de George Burcea

După o relație de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au luat decizia de a se despărți, ceea ce a surprins pe toată lumea. Acum, fosta parteneră a actorului a fost văzută alături de alt bărbat celebru, iar fanii s-au gândit că ar fi vorba despre un posibil nou iubit.

Începută în timpul filmărilor pentru emisiunea „Ferma”, povestea de dragoste dintre Viviana Sposub li George Burcea s-a încheiat după trei ani. Chiar dacă relația lor părea solidă și fără probleme, fosta prezentatoare de la Kanal D a decis să pună capăt acestei relații, susținând că nu mai simțea aceeași iubire pentru partenerul ei. După ce au revenit din Statele Unite ale Americii, unde au petrecut câteva luni, Viviana a decis să încheie relația cu George Burcea.

Vivina Sposub s-a afișat alături de un bărbat celebru

În prezent, pe platformele de socializare, Viviana Sposub s-a afișat public alături de un alt bărbat. Fosta parteneră a actorului a fost surprinsă în compania lui Saint Levant, un cântăreț palestinian bine cunoscut, originar din Ierusalim, dar crescut în Gaza. Numele real al artistului este Marwan Abdelhamid, iar în prezent el își are reședința în California. Recent, acesta a urcat pe scena festivalului Summerwell, spre bucuria fanilor.

sursa: Instagram

După ce Viviana Sposub a distribuit o fotografie pe Instagram alături de Saint Levant, mulți au presupus rapid că acesta ar putea fi noul său partener. Până în prezent, fosta concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil!” nu a oferit nicio declarație cu privire la acest subiect, astfel că nu a confirmat sau infirmat faptul că ar avea o relație cu tânărul artist internațional.

Fosta prezentatoare TV și actorul s-au despărțit

Până în recent, George Burcea și Viviana Sposub nu au dezvăluit în detaliu despre motivele care au dus la sfârșitul relației lor și la separare. Potrivit unor informații neconfirmate apărute în mass-media, pare că decizia de a pune capăt relației a fost luată de Viviana, iar actorul a fost pus în situația de a accepta, cu toate că încă simte emoții intense pentru femeia care a fost alături de el timp de trei ani.

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au declarat apropiați ai celor doi pentru CANCAN.RO.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people