Virgil Ianțu, declarație de dragoste superbă pentru partenera lui, Roxana Alexandru, de ziua ei de naștere: „E un om cum rar întâlnești”

Virgil Ianțu i-a făcut o urare superbă partenerei sale de viață, Roxana Alexandru, de ziua ei de naștere.

Virgil Ianțu i-a transmis partenerei sale, Roxana Alexandru, un mesaj emoționant de ziua ei de naștere. Pe 1 august, prezentatorul TV a făcut o postare specială pe rețelele de socializare pentru cea alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 20 ani.

Pe contul personal de Instagram, Virgil Ianțu i-a făcut o declarație de iubire superbă partenerei sale de viață, Roxana Alexandru.

„Nu știți ce faină e fata asta din poze. E un om cum rar întâlnești și sunt foarte norocos că a apărut în viața mea. Datorită ei mi s-au întâmplat cele mai bune lucruri de care mă bucur astăzi. Mulțumesc, Rox, pentru bunătate și pentru înțelegere, pentru râsul nostru zilnic, pentru copia ta, Jasmina și pentru tot ce faci pentru cei din jurul tău și pentru mine. O urare importantă ar mai fi, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă, de emoții și de tot ce primești de la ceilalți și de la viața. La mulți ani, minune de fată și să fii sănătoasă!”, a transmis Virgil Ianțu pe Instagram. 

Virgil Ianțu și partenera sa, Roxana Alexandru, formează de mulți ani un cuplu și au împreună o fiică, pe nume Jasmina.

Acum ceva timp, Virgil Ianțu a făcut confesiuni despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Roxana Alexandru. Prezentatorul TV a declarat că între el și partenera sa nu au existat tensiuni bazate pe gelozie, iar dragostea a fost păstrată natural.

„Ne-am gândit și la asta (la al doilea copil n.r). N-am avut momente de cumpănă. Știi, am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar era o perioadă normală. Când eram în juriu la Megastar, ieșeam mai des. Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți”, a dezvăluit Virgil Ianțu în podcastul „Acasă la Măruță.”

Virgil Ianțu admirație despre partenera sa de viață, adăugând că aceasta a făcut foarte multe lucruri pentru el și pentru familie, din dorința de a ajuta tot timpul. Prezentatorul a mărturisit că Roxana Alexandru că este o persoană foarte dornică de a face bine și este săritoare când vine vorba să ofere cuiva ajutorul ei. Astfel, toate acestea îl fac pe omul de televiziune să o iubească din ce în ce mai mult.

„Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: „Nu poți să ajuți pe toată lumea.” Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele. E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: „Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi, că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a mărturisit Virgil Ianțu în cadrul podcastului „Acasă la Măruță.”

Citește și:
Motivul pentru care Shiloh Jolie-Pitt nu a putut încă să renunțe la numele tatălui său, Brad Pitt. Ce a declarat avocatul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people