Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, imagini cu noul ei iubit

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a publicat primele imagini cu iubitul ei, pe rețelele de socializare.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, imagini cu noul ei iubit

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o tânără ambițioasă, pregătindu-se pentru universitatea din SUA unde dorește să studieze Dreptul și să se implice în diverse proiecte de voluntariat. Pe lângă acestea, lucrurile par să meargă foarte bine și pe plan sentimental. Recent, Violeta Bănică a postat pe Instagram primele imagini alături de iubitul ei.

Violeta, primele imagini cu iubitul ei

Tânăra a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani pe 15 decembrie 2023. Ea frecventează o școală privată din București și se pregătește pentru studiile universitare în America, unde a primit recent o bursă. Violeta Bănică este deja activă în diverse proiecte de voluntariat, ceea ce îi aduce mândrie mamei sale, Andreea Marin.

Recent, Violeta și-a făcut publică relația. Fiica Andreei Marin a postat primele imagini cu iubitul ei, George, alături de o declarație de dragoste emoționantă.

„I love you (n.r. Te iubesc)”, a transmis Violeta, fiica Andreei Marin, alături de fotografiile în care se sărută cu George, iubitul ei.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Ce spune Andreea Marin despre viața amoroasă a fiicei sale

Într-un interviu acordat fanatik.ro, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre legătura pe care o împărtășește cu fiica sa, Violeta, rezultată din căsătoria cu Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare recunoaște că este pregătită pentru acel moment când fiica sa îi va comunica că are un iubit, fiind foarte deschisă către acest subiect.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a declarat Andreea Marin.

Violeta este implicată în acțiuni umanitare și face voluntariat de ceva timp. Cu toate că îi ocupă foarte mult din timp, fiica Andreei Marin este cât se poate de încântată și se implică cu totul în ceea ce face.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos. De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă.”, a spus Violeta în emisiunea Exclusiv VIP, unde a fost susținută de mama ei.

De curând, Violeta a organizat, alături de colegii de liceu, un eveniment de amploare la Palatul Parlamentului, despre care a oferit mai multe detalii.

„A fost o experiență foarte stresantă fix înainte de eveniment. Eu nu am avut experiența asta de a organiza un eveniment atât de mare și ne-am întâlnit cu miliarde de probleme”, a explicat tânăra.

Citește și:
Cu ce se ocupă Sofia, fiica Andreei Bănică, la numai 14 ani. Adolescenta și-a surprins plăcut părinții (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people