Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 16 ani: „Suflet pereche”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 16 ani: "Suflet pereche"

Violeta Bănică a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani pe 15 decembrie, iar Andreea Marin i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant pe platformele de socializare, exprimându-i dragostea profundă. Vedeta TV a distribuit și o serie de fotografii cu fiica sa, indicând faptul că recent au avut o ședință foto dedicată relației lor mamă-fiică.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica ei, Violeta

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se bucură astăzi de toată atenția celor dragi. Andreea Marin a marcat marele eveniment printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat imagini superbe alături de fiica ei din timpul unei ședințe foto, alături de o urare specială de ziua ei de naștere.

„La mulți ani, suflet pereche!❤️❤️ Te iubesc de când erai… un gând!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor cu fiica sa.

Violeta emană o frumusețe uimitoare, fapt evident pentru oricine. Mesajul postat de Andreea Marin a adunat rapid zeci mii de aprecieri în mediul online, iar fanii i-au transmis tinerei cele mai frumoase gânduri.

„LA MULTI ANI!! plini de veselie și fericire alaturi de cei dragi!!!! Cu tot dragul/ Extraordinar, ce frumusețe de fată! La mulți ani binecuvântati si fericiți!/ Extraordinar, ce frumusețe de fată! La mulți ani binecuvântati si fericiți”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea Andreei Marin.

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au fost invitate recent în emisiunea „La Măruță”. Fosta prezentatoare a dezvăluit că, în ciuda unor neînțelegeri care apar din când în când, legătura cu fiica sa adolescentă rămâne puternică și supărările se risipesc rapid.

Violeta este rezultatul relației dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică. În ultimul timp aceasta a fost ocupată cu pregătirea pentru studiile universitare, iar părinții ei o susțin necondiționat în această perioadă importantă a vieții sale. Recent, Violeta a făcut o apariție specială în platoul emisiunii de televiziune găzduită de Cătălin Măruță, avându-și mama alături de ea ca o dovadă a sprijinului și al conexiunii speciale dintre cele două.

În momentul în care prezentatorul a pus întrebarea despre relația ei cu fiica sa, Andreea Marin a mărturisit că se înțeleg destul de bine, dar există momente în care apar și neînțelegeri. Aceste conflicte între vedetă și fiica sa pornesc de la diferențele de opinie dintre ele.

„Destul de bine. (…) Ne mai și ciondănim din când în când. Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități, nu le înțelegi”, a spus vedeta.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO III)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people