Violeta, fiica Andreei Marin, dezvăluiri inedite despre fratele ei, Radu Ștefan Bănică: „Am realizat că…”

Violeta Bănică a oferit detalii inedite despre relația cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan.

Violeta, fiica Andreei Marin, dezvăluiri inedite despre fratele ei, Radu Ștefan Bănică: "Am realizat că..."

Radu Ștefan Bănică și sora sa vitregă, Violeta, au o legătură extrem de strânsă. Cei doi frați se întâlnesc des, iar tânărul actor îi oferă sfaturi prețioase adolescentei, care se află la începuturi atât în viața publică, cât și în cea profesională.

Violeta a oferit detalii despre relația cu fratele ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, și Radu Ștefan, fiul artistului dintr-o relație anterioară, au dezvoltat o legătură deosebită, chiar dacă au fost separați o perioadă. Într-un interviu recent, Violeta a vorbit despre relația ei cu fratele său și despre cum s-a consolidat această legătură în timp.

„Sunt foarte mândră de el. De la 0 la 13 ani noi nu ne cunoșteam, iar de la 13 în sus am devenit cei mai buni prieteni. Cred că ne-am maturizat amândoi și am realizat că ne avem unul pe altul. Ăsta e cel mai important lucru. Suntem așa drăguți”, a declarat Violeta Bănică, la WOWnews.

De multe ori, Radu Ștefan Bănică și sora sa, Violeta, au fost prezenți împreună la evenimente mondene, au apărut chiar și pe scenă împreună și au acordat interviuri. În afara luminilor camerelor de filmat, se înțeleg de minune, comunică mereu, iar el își permite chiar să îi ofere sfaturi de viață surorii sale mai mici.

„Îi dau un sfat să fie un pic cumpătată. E la început, nu s-a lovit de ce m-am lovit eu. Să aibă grijă, că nu e o lume atât de roz. Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani. Nu știu dacă realizezi la 16 ani că te vede o țară întreagă și îți monitorizează fiecare mișcare, nealegând să faci asta, în cazul ei. Eu mi-am ales un drum public, ea încă nu. Asta i-am zis, să aibă grijă, că nu e ca în filme”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru unica.ro.

De asemenea, actorul a dezvăluit că se confruntă în mod constant cu comentariile negative online.

„Zilnic și m-am confruntat de mic. Poate de-aia nici nu-l iau atât de în serios. Mă afectează, sunt om, am și eu sentimente. Dar nu mai e ce a fost”, a completat Radu Ștefan Bănică pentru sursa menționată.

Ce plan au Radu Ștefan Bănică și sora lui

Violeta, fiica Andreei Marin, a vorbit recent despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică. Tânărul i-a oferit cu mai multe ocazii diverse sfaturi importante surorii sale, de care aceasta ține cont și în ziua de astăzi. Violeta a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani au făcut împreună un plan, pe care speră să îl pună în practică într-o zi.

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech Știri

Citește și:
Weekend la Cannes 2024: prezențe memorabile și regal de ținute spectaculoase

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people