Violeta Bănică, surpriză inedită din partea iubitului său. Cum o răsfață partenerul ei

Violeta Bănică a arătat cum o surprinde noul ei partener.

Violeta Bănică, surpriză inedită din partea iubitului său. Cum o răsfață partenerul ei

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o tânără ambițioasă, pregătindu-se pentru universitatea din SUA unde dorește să studieze Dreptul și să se implice în diverse proiecte de voluntariat. Pe lângă acestea, lucrurile par să meargă foarte bine și pe plan sentimental. Recent, Violeta Bănică a postat pe Instagram primele imagini alături de iubitul ei.

Violeta Bănică, surpriză din partea partenerului ei

Tânăra a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani pe 15 decembrie 2023. Ea frecventează o școală privată din București și se pregătește pentru studiile universitare în America, unde a primit recent o bursă. Violeta Bănică este deja activă în diverse proiecte de voluntariat, ceea ce îi aduce mândrie mamei sale, Andreea Marin.

La începutul primăverii Violeta și-a făcut publică relația. Fiica Andreei Marin a postat primele imagini cu iubitul ei, George, alături de o declarație de dragoste emoționantă. George, un tânăr care a absolvit cursurile Școlii de Media și care se implică în mai multe proiecte semnificative împreună cu alți adolescenți. Partenerul fiicei Andreei Marin pare să aibă un interes pentru jurnalism și comunicare, motiv pentru care a urmat un curs în această direcție.

Violeta Bănică a stârnit din nou interesul cu o imagine pe care a distribuit-o pe platformele online. Fotografia surprinde momentul în care George, partenerul său, pregătește un fel de mâncare special. În bucătărie, în fața aragazului, tânărul stă cu o tigaie în mână, amestecând bine ingredientele.

sursa: Instagram

Ce spune Andreea Marin despre relația fiicei sale

Recent, Andreea Marin a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre fiica ei, cu privire la iubitul acesteia. Andreea Marin a fost, totuși, rezervată în declarații, fără să ofere foarte multe detalii.

„Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a spus Andreea Marin într-un interviu pentru cancan.ro

Într-un interviu de acum câteva luni pentru fanatik.ro, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre legătura pe care o împărtășește cu fiica sa, Violeta, rezultată din căsătoria cu Ștefan Bănică. Vedeta a recunoscut la vremea repectivă că este pregătită pentru acel moment când fiica sa îi va comunica că are un iubit, fiind foarte deschisă către acest subiect.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a dezvăluit recent că ea și fostul ei soț, Ștefan Bănică, se consultă și iau decizii comune privind viitorul fiicei lor, Violeta, văzând acest demers ca pe unul firesc în ceea ce privește dezvoltarea ei armonioasă, chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară”, a mărturisit Andreea Marin pentru VIVA!

Citește și:
Spitalul unde a fost operată Kate Middleton riscă o amendă de 17 milioane de lire sterline. Care este motivul

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people