Vincent Cassel s-ar fi despărțit de Tina Kunakey. Actorul a șters toate imaginile cu soția sa, cu 30 de ani mai tânără

Actorul francez Vincent Cassel și soția sa, modelul Tina Kunakey, s-ar fi despărțit, după 5 ani de căsnicie.

Vincent Cassel s-ar fi despărțit de Tina Kunakey. Actorul a șters toate imaginile cu soția sa, cu 30 de ani mai tânără

Actorul francez Vincent Cassel a șters brusc toate imaginile cu soția sa, fotomodelul Tina Kunakey, de pe Instagram, pe fondul unor speculații controversate potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit după cinci ani de căsnicie. Starul în vârstă de 56 de ani care este cunoscut pentru rolurile sale din Ocean’s Twelve și Black Swan, s-a căsătorit cu Tina, în vârstă de 26 de ani, în 2018, la doi ani după ce au devenit un cuplu și au întâmpinat-o pe fiica lor, Amazonie, în aprilie 2019.

Vincent Cassel și Tina Kunakey s-au despărțit?

O sursă a declarat pentru DailyMail.com că cei doi se pregătesc de divorț, spunând că „s-au separat în urmă cu câteva săptămâni, iar Tina are inima frântă.” În timp ce reprezentanții lui Vincent și ai Tinei nu au răspuns solicitărilor de a face comentarii pe marginea acestui subiect, conturile de socializare ale actorului vorbesc de la sine despre relația celor doi, starul eliminând orice urmă a soției sale de pe contul său de Instagram în ultimele zile.

De asemenea, Vincent Cassel nu a publicat nimic cu ocazia zilei de naștere a Tinei care a avut loc recent, în ciuda faptului că modelul a repostat mai multe urări speciale din partea prietenilor ei pe propriul cont. Ultima dată când actorul a apreciat una dintre fotografiile de pe Instagram ale soției sale a fost pe 17 februarie, în timp ce Tina Kunakey nu a mai împărtășit nicio imagine cu Vincent de câteva săptămâni, ceea ce i-a determinat pe mai mulți dintre urmăritorii ei să se întrebe unde este soțul ei.

Cei doi nu s-au mai afișat împreună

Nici Tina Kunakey și nici Vincent Cassel nu au abordat în mod public speculațiile tot mai mari din rândul urmăritorilor cu privire la statutul căsniciei lor. Cu toate acestea, ambii au continuat să împărtășească în mod regulat detalii personale pe conturile lor de social media în ultimele câteva săptămâni.

În timp ce Tina Kunakey a postat mai multe imagini de la ședințe foto, Vincent a promovat două filme noi, The Three Musketeers: D’Artagnan, și Liaison, un film Apple TV+ în care joacă alături de colega sa, vedeta franceză Eva Green. Vincent Cassel a împărtășit mai multe imagini cu Eva, în vârstă de 42 de ani, pe care a lăudat-o ca fiind o „minunată colegă de scenă.”

Și, deși nu a reușit să posteze nimic despre ziua de naștere a Tinei, actorul a postat o imagine rară cu fiica sa, Deva, în vârstă de 18 ani, pe care o împarte cu prima sa soție, Monica Bellucci. Cei doi s-au căsătorit în 1999, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare de la The Apartment. Actorul și actrița au anunțat că au pus capăt relației lor în anul 2013, după o căsnicie de 14 ani. Au împreună două fete, Deva și Leonie.

În 2016, Vincent Cassel a devenit apoi „oficial pe Instagram”, cu Tina, care avea doar 19 ani la acea vreme, iar relația lor a stârnit controverse în întreaga lume ca urmare a diferenței de vârstă de 30 de ani dintre ei. Tina Kunakey este mai apropiată ca vârstă de fiica lui Vincent, Deva, însă cuplul nu a părut să lase diferența aceasta să le afecteze relația care, până de curând, părea foarte solidă.

Citește și:
Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people