Victoria Raileanu și-a botezat fetița. Imagini inedite de la eveniment

Actrița Victoria Raileanu a botezat-o pe fiica ei, Maria.

Victoria Raileanu a botezat-o pe fiica ei, Maria. Botezul a avut loc pe data de 10 august, iar actrița a preferat ca evenimentul să fie discret. Vedeta mai are un băiat, pe Carol, dintr-o căsnicie anterioară.

Victoria Raileanu a împărtășit pe Instagram câteva fotografii de la botezul fiicei sale, Maria. La slujba de la biserică, actrița a purtat o rochie lungă, diafană. La eveniment a fost prezentă și Monica Bîrlădeanu

„Maria, Mașa, Uca te iubim infinit!
Ieri au venit cei mai dragi oameni să îți sărbătorească botezul

Mulțumim că ați fost cu noi, dragilor”, a scris Victoria Raileanu pe Instagram alături de imaginile de la botezul fiicei sale. 

Victoria Raileanu a dezvăluit în luna iunie că a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița a făcut anunțul pe contul personal de Instagram. Vedeta le-a împărtășit fanilor și prima imagine cu fetița ei, dar le-a spus și ce nume va purta aceasta. 

„Suntem cei mai fericiți din lume 🧡
Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a fost mesajul transmis de către Victoria Raileanu pe Instagram, alături de o fotografie cu soțul ei, Adrian Ștefănescu, și fetița lor nou-născută. 

În prezent, Victoria Raileanu este căsătorită cu Adrian Ștefănescu, iar ea a anunțat la începutul anului 2024 faptul că vor deveni părinți. Vedeta și fostul ei partener de viață, Conrad Mericoffer, au divorțat în secret în 2019, după șapte ani de căsnicie, însă informația s-a aflat abia în vara anului 2020, când actrița a recunoscut că ea și actorul s-au separat. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Carol.

Victoria Raileanu și Adrian Ștefănescu s-au cunoscut pe Bumble, o aplicație de datingActrița și partenerul ei s-au căsătorit în vara anului 2023, după doi ani de relație. Ceremonia a avut loc într-un cadru spectaculos, în Grecia, pe o barcă, alături fiindu-le și băiețelul Victoriei, Carol.

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Victoria Raileanu a povestit cum i-a dat vestea fiului ei, Carol, că în curând se va mări familia lor.

„Carol își dorește de mult timp să aibă un frățior sau o surioară. Am început să vorbim deschis în casă despre posibilitatea asta când știam că sunt însărcinată, iar apoi i-am dat vestea”, a declarat Victoria Răileanu într-un interviu pentru EGO.ro

Victoria Raileanu este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și au fost puține ocaziile în care a vorbit despre viața ei personală.

Deși este rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața ei personală, Victoria Raileanu a făcut mărturisiri despre cererea în căsătorie, care a avut loc în timpul unei vacanțe la Paris.

„Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă”, a spus Victoria Raileanu în cadrul unui interviu pentru impact.ro

Vedeta a povestit cum a reacționat fiul ei când i-a spus că a fost cerută în căsătorie.

„Am lăsat un pic de timp să treacă, pentru că nu am vrut să-l bag în subiectul acesta, să îi dau vestea asta dintr-odată. Am început să-i vorbim amândoi de fapt despre ideea de căsătorie între noi doi, despre ce înseamnă și, la un moment dat i-am spus. Nu a părut absolut deloc surprins, se și juca cu inelul meu la un moment dat. Oricum e o relație foarte mișto și foarte apropiată, cred că și Carol se aștepta la un moment dat să se întâmple asta”, a adăugat Victoria Raileanu pentru sursa citată. 

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre dorința de a deveni tată după 3 ani de relație cu Doina Teodoru: „La un moment dat, trebuie să te gândești…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people