Victoria Răileanu s-a căsătorit. Cum arată superba rochie purtată de actriță în ziua cea mare

Victoria Răileanu și partenerul ei, Adrian Ștefănescu, s-au căsătorit.

Victoria Răileanu s-a căsătorit. Cum arată superba rochie purtată de actriță în ziua cea mare

Victoria Răileanu și partenerul ei, Adrian Ștefănescu, s-au căsătorit după o relație de numai doi ani, iar ceremonia a avut loc într-un cadru spectaculos, în Grecia, pe o barcă, alături fiindu-le și băiețelul Victoriei, Carol.

Actrița cunoscută pentru rolul Micky din serialul românesc „VLAD” a purtat o rochie transparentă din paiete, iar buchetul de mireasă a fost reprezentat de o hortensie mov. Victoria Răileanu a optat pentru un look natural, fără machiaj, iar părul și l-a stilizat cu o agrafă delicată. Partenerul ei a ales un look casual compus dintr-o cămașă albă și pantaloni scurți.

La finalul ceremoniei cei doi au făcut un gest rar întâlnit în astfel de ocazii, mai exact s-au aruncat în apele mării.

„Ziua în care am folosit toate sentimentele” este textul pe care soțul actriței l-a folosit pentru a descrie imaginile speciale pe care le-a postat pe contul lui de Instagram.

Cum a fost cerută în căsătorie actrița

Victoria Răileanu s-a logodit cu partenerul ei, Adrian Ștefănescu, pe care l-a cunoscut pe Bumble, o aplicație de dating. În ciuda faptului că este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și au fost puține ocaziile în care a vorbit despre viața ei personală, actrița a făcut mai multe declarații despre acest moment important din viața ei. Cererea în căsătorie a avut loc la finalul anului trecut, în timpul unei vacanțe la Paris. 

„Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă”, a spus Victoria Răileanu pentru impact.ro

Victoria Răileanu a mărturisit că a plâns în momentul în care partenerul ei a cerut-o în căsătorie. În ceea ce privește planurile de nuntă, actrița a spus că nu s-au gândit încă, fiind preocupați de alte lucruri momentan.  

„Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da. Nu știm, este totul atât de proaspăt, se întâmplă atât de multe lucruri profesional și pentru mine și pentru el, o luăm ușor, știm că ne vom căsători la un moment dat, dar nu știm încă când. Anunțăm sau anunțăm după, nu știu.”

Victoria Răileanu a mai fost căsătorită în trecut cu actorul Conrad Mericoffer. Au divorțat în secret în 2019, după 7 ani de căsnicie, însă informația s-a aflat abia în vara anului 2020, când actrița a recunoscut că ea și partenerul de la acea vreme s-au separat. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Carol. Vedeta a povestit cum a reacționat fiul ei când i-a spus că a fost cerută în căsătorie

„Am lăsat un pic de timp să treacă, pentru că nu am vrut să-l bag în subiectul acesta, să îi dau vestea asta dintr-odată. Am început să-i vorbim amândoi de fapt despre ideea de căsătorie între noi doi, despre ce înseamnă și, la un moment dat i-am spus. Nu a părut absolut deloc surprins, se și juca cu inelul meu la un moment dat. Oricum e o relație foarte mișto și foarte apropiată, cred că și Carol se aștepta la un moment dat să se întâmple asta”, a adăugat Victoria Răileanu pentru impact.ro. 

Citește și:
Șerban Copoț, declarație de dragoste pentru soția sa: „Te am pentru tot restul vieții'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people