Victoria Raileanu, mărturisiri despre fiul ei, Carol, și creșterea lui: „Suntem părinte și copil, după prieteni”

Victoria Raileanu a vorbit despre creșterea fiului ei, Carol, pe care îl are din căsnicia anterioară cu actorul Conrad Mericoffer.

Victoria Raileanu, mărturisiri despre fiul ei, Carol, și creșterea lui: "Suntem părinte și copil, după prieteni"

În prezent, Victoria Raileanu este căsătorită cu Adrian Ștefănescu, iar ea a anunțat recent că vor deveni părinți. Vedeta și fostul ei partener de viață, Conrad Mericoffer, au divorțat în secret în 2019, după șapte ani de căsnicie, însă informația s-a aflat abia în vara anului 2020, când actrița a recunoscut că ea și actorul s-au separat. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Carol.

Victoria Raileanu a vorbit recent despre felul în care îl educă pe fiul ei, Carol. Actrița a spus cum privește parentingul din zilele noastre, dar și ce anume o îngrijorează extrem de tare când vine vorba de creșterea băiatului ei.

„Carol trebuie pur și simplu să mă asculte pentru că eu sunt mama și el este copilul. Nu sunt de acord cu genul acesta de parenting în care lăsăm copiii să decidă și să facă ce își doresc. Simt o nostalgie destul de puternică pentru felul în care am crescut noi. I-am explicat fiului meu, oricât de mult nu i-ar conveni, eu sunt mama. Noi în primul rând suntem părinte și copil, după prieteni. I-am explicat că îl voi supăra de foarte multe ori și că eu trebuie până la o anumită vârstă să decid pentru el. Pur și simplu trebuie să îmi asum că copilul meu se va supăra, încă, pe mine, din când în când. Cred că parentingul acesta liber a apărut tocmai pentru a nu ne supăra copiii. Mie nu mi se pare în regulă, cred că acolo încep să apară probleme mari, copiii încep să se întoarcă împotriva părinților, să le răspundă urât, dacă fac așa cu părinții, v-or face și cu cei din jur, iar acolo mi se pare un mare semnal de alarmă”, a spus Victoria Raileanu pentru Spynews.ro.

Victoria Raileanu a mai spus și care sunt principiile pe care le aplică în creșterea fiului ei, Carol, dar și care sunt valorile pe care dorește să le dea mai departe acestuia. 

„Respectul impus, fără să înțeleg de ce trebuie să respect anumite lucruri, anumite persoane, sau chiar și pe ei. Noi venim dintr-o generație în care nu existau informațiile care există astăzi, nu exista ideea de terapie. Sunt conștientă că părinții noștri au făcut fix așa cum au știut ei și ei. Sunt sigură că au crezut că fac mai bine decât părinții lor. Asta am evitat cu Carol până acum, să nu îi impun să respecte ceva fără a știi de ce trebuie să respecte lucrul respectiv. Mie mi s-a spus cumva: Respectă și nu mai întreba de ce. Atunci am rămas un copil extrem de curios, am rămas un copil fără răspunsuri și atunci a trebuit să cresc mare și să mi le caut singură. Cred că este foarte important ca, copilul, oricât de mic este, să aibă toate informațiile de care are nevoie”, a adăugat Victoria Raileanu pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Andreea Marin, extrem de mândră de fiica ei. Ce anunț a făcut despre Violeta: „Se luptă pentru fiecare pas'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people