Victoria Răileanu este însărcinată. Actrița va deveni mamă pentru a doua oară

Victoria Răileanu este însărcinată. Actrița a dezvăluit vestea pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Victoria Răileanu este însărcinată. Actrița va deveni mamă pentru a doua oară

Victoria Răileanu este însărcinată. Actrița și partenerul ei de viață, Adrian Ștefănescu, vor deveni părinți. Vedeta mai are un băiat, pe nume Carol, din căsnicia anterioară cu actorul Conrad Mericoffer. 

Vestea conform căreia Victoria Răileanu este însărcinată a fost dată chiar de către actriță. Vedeta a anunțat cu mult entuziasm pe rețelele de socializare faptul că va deveni din nou mamă. Victoria Răileanu a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram un scurt video în care poartă o rochie roșie, mulată și își arată cu mândrie burtica de gravidă. Până acum, nu a făcut mai multe declarații despre sarcină, însă urmăritorii i-au lăsat o mulțime de urări de bine în secțiunea de comentarii.

Victoria Răileanu este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și au fost puține ocaziile în care a vorbit despre viața ei personală. Ea și actorul Conrad Mericoffer au divorțat în secret în 2019, după șapte ani de căsnicie, însă informația s-a aflat abia în vara anului 2020, când actrița a recunoscut că ea și partenerul de la acea vreme s-au separat. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Carol.

În prezent, Victoria Răileanu trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Ștefănescu. Cei doi s-au cunoscut pe Bumble, o aplicație de dating. Actrița și partenerul ei s-au căsătorit în vara anului 2023, după doi ani de relație. Ceremonia a avut loc într-un cadru spectaculos, în Grecia, pe o barcă, alături fiindu-le și băiețelul Victoriei, Carol.

Deși este rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața ei personală, Victoria Răileanu a vorbit despre cererea în căsătorie, care a avut loc în timpul unei vacanțe la Paris.

„Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă”, a spus Victoria Răileanu în cadrul unui interviu pentru impact.ro

Vedeta a povestit cum a reacționat fiul ei când i-a spus că a fost cerută în căsătorie. 

„Am lăsat un pic de timp să treacă, pentru că nu am vrut să-l bag în subiectul acesta, să îi dau vestea asta dintr-odată. Am început să-i vorbim amândoi de fapt despre ideea de căsătorie între noi doi, despre ce înseamnă și, la un moment dat i-am spus. Nu a părut absolut deloc surprins, se și juca cu inelul meu la un moment dat. Oricum e o relație foarte mișto și foarte apropiată, cred că și Carol se aștepta la un moment dat să se întâmple asta”, a adăugat Victoria Răileanu pentru impact.ro. 

Citește și:
Ce relație este acum între Dorian Popa și fosta lui iubită, Claudia Iosif, după ce artistul a fost surprins la ziua ei de naștere: „Am realizat că…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people